Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Herlig høstferie på Innbygda SFO

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 19.10.2017 14:35:21
SFO-ungene grillet pølser på bål i høstferien

​Å tilbringe høstferien sin på SFO - det er gøy det! Ungene på Innbygda SFO storkoste seg både ute og inne hele uka.

Foto: Laila Nysæter, Trysil kommune

​Du trodde kanskje du måtte reise bort for å ha det fint i høstferien? Slett ikke, vet de som tilbrakte ferien på Innbygda SFO.

​Høstferie - for mange betyr det en tur til Syden, eller på hytta på fjellet eller ved sjøen, eller til besteforeldre på en annen kant av landet. Men det går kjempefint an å ha en toppers høstferie sjøl om foreldrene dine jobber, eller dere ikke skal på tur av en annen grunn. Bare spør ungene på Innbygda SFO.

Superuke

- Vi har hatt ei super høstferieuke, melder SFO-leder Laila Nysæter, og det tror vi så gjerne når vi har bladd oss gjennom bildebunken hun har sendt oss. Der er det grilling, klatring, innelek, utelek, matlaging, maling - ja, i det hele tatt.

Storkos

- Barn og voksne har storkost seg sammen hele uka. Ungene tente bål som vi grillet pinnebrød på, vi har besøkt lekeplassen ved biblioteket, vært på tur til gapahuken ved Nysted barnehage, laget grønnsakswok og bakt boller og drukket kakao, sier Laila - og vi hører på stemmen hennes hvor koselig det var.

Spill og kunst

Hun forteller at ungene også syntes det var stor stas å få lov til å stå på bordet og male høstbilder på vinduene.

- I tillegg har vi hatt god tid til å spille spill, lage flotte konstruksjoner på byggerommet, herje på klatrerommet, spille fotballkamper i ballbingen og utfolde oss på den nye lekeplassen. Unger fra 1. til 4. trinn tilbrakte høstferien sin her. Det oppsto nye grupperinger og mange fikk nye venner, sier Laila.

 Bildeglimt fra høstferien på SFO

Høyt på stor steinGutt kutter gulrotKlatring i aktivitetsparkenBlid guttMed småbilkassaNarrestrekerStaving med steinGutt spikkerSpikking av grillpinneTo jenter spiser pølseSteking av pølsebrødPølsebrød namMaling på vindu

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 19.10.2017 15:31:12