Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Hønn og Trysil-Blokka deltar på NM

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 29.03.2017 13:56:26
Guttene i elevbedriften Hønn

​Gutta i Hønn EB; Rasmus Vestling Storbæk, Martin Kveen, Amund Holmstrøm, Gylve Jægersborg og Elias Ås skal på NM i ungt entreprenørskap.

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

Elevbedriftene Hønn og Trysil-Blokka har fått gullbillett til NM i ungt entreprenørskap. Hurra og lykke til!

Egentlig heter det ikke norgesmesterskap, men Region Øst Messe. Det er det ​største elevbedriftene i landet kan delta på, så det er allment akseptert som uoffisielt NM.

Gullbilletter

Det er en jury fra Ungt entreprenørskap Hedmark som velger ut åtte elevbedrifter som får representere Hedmark på regionmessa. Gjett om det ble jubel da de kom til Trysil ungdomsskole med de ettertraktede gullbillettene 29. mars!

Strømmen Storsenter

Region Øst Messe holdes på Strømmen Storsenter 30. mai. Vegard Larsen i Ungt entreprenørskap Hedmark forberedte Trysil-elevene på at de bør belage seg på å produsere en del varer, for muligheten for å få solgt mye, er absolutt til stede i folkevrimmelen på storsenteret. 

Beste produkt

Hønn EB fikk prisen for beste produkt da de 12 elevbedriftene på ungdomsskolen hadde elevbedriftsmesse før jul i fjor. Bedriften lager skaft til ostehøvler og opptrekkere av elggevir, eller hønn på trysilsk. Trysil-Blokka EB ble kåret til beste bedrift. De produserte spisebrikker med lokale fotomotiv i blokker á 25 brikker. På Strømmen Storsenter er de også med i konkurransen om en rekke priser.

De fem jentene i Trysil-Blokka 

Andrea Ensrud, Aurora Skei Harviken, Tina Jacobsen, Kristina Brenden og
Åsne Haugestad i Trysil-Blokka skal til NM i ungt entreprenørskap.

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

 

Sist oppdatert: 29.03.2017 14:53:30