Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

15.2.2014: Søknadsfrist for fri skoleskyss på trafikkfarlig veg

Åtte sommerkledte barn inne i skolebussen

 

Elever som bor så nær skolen at de ikke har rett til skoleskyss, kan søke kommunen om fri skoleskyss dersom skolevegen er særlig trafikkfarlig. Søknadsfrist for skoleåret 2014/2015 er 15. februar.
​Alle elever i 2.-10. klasse som bor minst 4 kilometer fra skolen, har krav på fri skoleskyss og trenger ikke søke. For 1. klassingene er grensa 2 kilometer. OBS! Alle 1. klassinger som bor lenger unna skolen enn 2 kilometer, må sende søknad om skoleskyss til Hedmark Trafikk. 

Farlig skoleveg

Elever som bor nærmere skolen enn kilometergrensene ovenfor, kan søke om fri skoleskyss hvis de mener at skolevegen er særlig trafikkfarlig. Begrunnet søknad med beskrivelse av skolevegen sendes til postmottak@trysil.kommune.no, evt til Trysil kommune, postboks 200, 2421 Trysil. Det er ønskelig at det sendes en søknad fra hver familie selv om dere bor langs samme veg. 

Søknad 

Søknadsskjema og mer informasjon finner du til høyre. Du bruker samme søknadsskjema både når du skal søke om ordinær skoleskyss for 1. klassinger og om fri skoleskyss på trafikkfarlig veg. Det er bare mottakerne som er forskjellige.
Sist oppdatert: 19.02.2015 08:34:10