Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Første besøk på skolen

Barn og voksne står foran inngangen til en skole

​Spente barn foran skolen.

Foto: Trysil kommune

Skolestarterne har besøkt Innbygda skole for første gang i dag. Litt spente var de nok, men det ble både omvisning, lunsj og tid til å leke i bakkene bak skolen.

- Det er kjempefint at barnehagene og skolene har et godt samarbeid, slik at vi kan gjøre skolestarten for elevene best mulig, sier inspektør Trude Marie Engh.

Skolen helt for seg selv

I dag passet det også ekstra bra å besøke skolen, fordi alle de andre elevene var på skidag. Skolestarterne fikk omvisning av SFO-leder Laila Nysæter og inspektøren.

Godt å bli litt kjent

Kanskje var skolen litt stor, men det var nok gjevt å få et lite innblikk i hvor skolehverdagen blir fra høsten av. De besøkende fikk også tid til å bli litt kjent med hverandre, spise lunsj og leke sammen ute.

Myk overgang

Trysil kommune har en plan for overgangen fra barnehage til første klasse, denne planen inneholder flere aktiviteter. Nå er første besøket unnagjort og flere blir det nok før august er her.

Skolestarterne

Det var barn fra Nysted, Plassen, Nybergsund, Østby og Østmojordet barnehager, samt Læringsverkstedet som besøkte Innbygda skole i dag. I tillegg var barn som skal flytte hit også invitert, og noen kom langveisfra for å være med.

Et fint og hyggelig første besøk.

 

Sist oppdatert: 18.03.2016 15:51:39