Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Innbygda skole samlet inn over 38 000 kroner

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 01.11.2017 14:30:00
Elever synger Stopp ikke mobb

Elever på Innbygda skole synger Stopp, ikke mobb.

Foto: Trysil kommune

​Skolen har hatt aksjonsdag og har samlet inn hele 38 410 kroner til UNICEFs arbeid for å gi utdanning og håp til barn.

​- Vi er strålende fornøyd med aksjonsdagen og synes det var kjempehyggelig at så mange kom, sier inspektør Trude Marie Engh.

Sang og omvisning

Dagen startet med at alle elevene framførte Stopp, ikke mobb i skolegården. Så ønsket rektor velkommen, før det ble anledning for foreldre og foresatte til å gå rundt og se på de nye rommene, både inne på skolen og i SFO-bygget.

Salget

Sjette trinn solgte pølser og saft på det nye skolekjøkkenet og kaker og kaffe på SFO. I klasserommene stilte elevene ut kunst og håndverk som foreldrene kunne kjøpe, til selvvalgt pris.

Til UNICEF

Innbygda skole har nå bidratt med 38 410 kroner til UNICEF. Pengene er et godt bidrag til arbeidet for å gi utdanning og håp til barn som er rammet av krig og konflikter i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan.

Dagliglivet på skolen

På SFO var det bildeframvisning fra dagliglivet på SFO, og i gymsalen ble det vist fram bilder fra dagliglivet på skolen. På det nye musikkrommet var det en framvisning knyttet til UNICEF og TV-aksjonen.

Innbygda skole retter en stor takk til alle som bidro!

 

 Bildeglimt fra aksjonsdagen 2017

Stopp - ikke mobbUte i skolegårdenBildeElevarbeiderElevarbeider 2Lyshus 4Kunst på veggen 2På klasserommetBrettspill 3Kunst på veggen 3BrettspillLyshus 6Brettspill 2LyshusPå klasserommet (3)SelvportrettTegningPengebeløpetSist oppdatert: 01.11.2017 14:36:02