Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Vestre Trysil barnehage har lekt seg til Filippinene

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 22.11.2017 11:29:44
Barnehagebarna på fiesta

​Barnehagebarna i Vestre Trysil har lekt ferietur til Filippinene med en fantastisk fiesta med masse deilig mat som ett av innslagene.

Foto: Ann-Louice Melby, Trysil kommune

​Om en 20-års tid forundrer det oss ikke om det blir en strøm av turister fra Vestre Trysil til Filippinene. Hvorfor det, sier du?

​Fordi barnehagebarna har lekt hele turen og syntes det var så gøy at vi er temmelig sikre på at dette vil de gjøre på ordentlig også!

Godt forberedt

Ungene startet forberedelsene til turen i god tid. De sørget for å bli godt informert om reisemålet, fargela flagget til Filippinene og lærte seg til og med noen sanger på filippinsk. De lagde filippinsk mat, så de skulle være litt vant, ordnet seg pass med passfoto og underskrift og bestilte flybilletter, forteller pedagogisk leder Ann-Louice Melby.

På flyplassen

Så kom avreisedagen, og ungene bega seg avsted til flyplassen. Der måtte de sjølsagt gjennom sikkerhetskontrollen, både for å vise passet sitt og for å bli sjekket så de helt sikkert ikke hadde farlige gjenstander på seg. Det hadde de jo ikke selvfølgelig.

Om bord

Neste stopp var å vise flybilletten til flyvertinna. Heldigvis var det ingen som hadde glemt den hjemme, så alle kom om bord. Alle hadde plassbilletter, så da var det om å gjøre å finne riktig sete i kabinen. Sikkerhetsrutinene om bord var viktig å få med seg sjølsagt. Og så lettet de.

Film og popcorn

Vel oppe i lufta kom flyvertinnene med saft og popcorn, og på skjermen ble det vist en film som passet perfekt til de unge passasjerene.

- På ferieoppholdet var vi både på diskotek, på stranda og på en fiesta - restaurant - med masse forskjellige og gode filippinske matretter, sier Ann-Louice.

Om det var en fin ferietur? Ja, gjett om!

 Bildeglimt fra Filippinene-turen

Det filippinske flagget malesDet filippinske flagget malesDet filippinske flagget malesDet filippinske flagget malesDet filippinske flagget malesPassPasskontrollPasskontrollPasskontrollPasskontrollPasskontrollTakeoffTakeoffPå diskotekPå strandenPå strandenPå strandenPå strandenPå strandenMatbord

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 22.11.2017 15:38:56