Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Veslestua har blitt større

Seks gutter leker på og ved tjukkas mens voksen ser på

​Ungene på Veslestua stortrives der Nordstua var før. Nå har de mange
rom å boltre seg i.

Copyright: Trysil kommune

 

Veslestua i Nysted barnehage har flyttet dit Nordstua var før og fått mye bedre plass - til stor glede for de minste i barnehagen.

Styrer i Nysted barnehage, Eva Løberg Rømoen, skriver:

- For å møte behovet for flere småbarnsplasser har vi bygd om litt i barnehagen. Veslestua og det som i alle år har vært Nordstua, skulle bytte plass. Vi trengte en god del vaktmesterhjelp til nye vegger, dører og andre nødvendige ting. Resultatet ble veldig bra, og vi ville gjøre litt stas på vaktmesterne i Trysil kommune som sto for jobben. De har derfor vært her på kaffe og kringle. Barnehagesjef Berit Helen Fossheim kom også for å se hvor fint det har blitt. Kringla smakte både små og store. 

Veldig fornøyde

Barn og voksne på Veslestua er veldig godt fornøyde med nye lokaler. Det er flott med store vinduer så vi kan følge med på det som skjer ute i «den store verden»! Avdelingen har nå flere smårom for ulik lek og aktivitet. Mange leker mye i den fine kjøkkenkroken, der har vi blant annet kjøkkenutstyr, dokker og utkledningstøy. Klosserommet er populært, her blir det bygget mange flotte byggverk. Ellers er det god plass til ballek og grovmotorisk lek, forming, pusling, lesing eller rett og slett et fang å sitte på med kos, sang og lesing. Mange rom gir mulighet til å dele barna i mindre grupper, og til å få være mer i fred for «hjelpsomme» små eller store.  

Mye plass

At de store barna byttet rom ga nye muligheter for bruk av rommene. Nå har vi ett rom med mye golvplass, ribbevegg, matter og puter. Her legger vi opp til grovmotorisk lek, konstruksjonslek, biler, dyr og dramatisering. På ett av de andre rommene ligger det til rette for forming, maling, tegning og andre kreative aktiviteter. Her er det også puslespill, brettspill, perler og bøker; aktiviteter som gir rom for å roe ned. Den romslige familiekroken gir fin mulighet for mye viktig og flott lek, i leken er det kun fantasien som setter grenser!
 
Hvis noen har lyst til å komme innom for å se hvor fint vi har det, er det bare å ringe for å få en avtale. 

 Bildeglimt fra innvielsen av Veslestua

åpning av ny barnehage (1)åpning av ny barnehage (10)åpning av ny barnehage (12)åpning av ny barnehage (17)åpning av ny barnehage (22)åpning av ny barnehage (38)åpning av ny barnehage (41)åpning av ny barnehage (45)åpning av ny barnehage (53)

 Mer informasjon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 19.03.2015 15:27:32