Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Gullrush på VM i Vestre

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 02.03.2017 10:25:00
Blide unger på VM-dagen

​Så blid blir du når du får delta i VM for første gang. I Vestre Trysil barnehage gikk alle for gull - og klarte det!

Foto: Trysil kommune

​Det ble trangt øverst på seierspallen på VM i Vestre, for der er de ikke bare knallgode - de er like gode alle sammen!

VM i Lahti er ikke det eneste store skimesterskapet nå om dagen må du tro.

Vestremesterskap

Vestre Trysil barnehage har hatt eget VM. Ikke verdensmesterskap som i Lahti, men Vestremesterskap. Også der sto det om gull, heder og ære - og alle vant!​ Så fortjent!

Mange øvelser

Mens Lahti handler om nordiske grener, satset Vestre Trysil atskillig bredere. Her ble det også konkurrert i slalåm, skiskyting og aking. Og enda ble det tid til lek og matte og mye annet i tillegg.

Slalåmkjegler

I slalåmbakken var det ikke blå og røde porter, men gule og røde kjegler som sto rimelig tett, så det var en ganske så krevende løype. Men Vestre-unga lot seg ikke vippe av pinnen. Her var det full innsats nedover, og alle kom i mål helt uten skader og veldig fornøyde med egen gjennomføring.

Terningkast

Da ungene kom inn til skyting i skiskyting, var det ikke børse og blink det handlet om. Nei, de kastet terning i ei bøtte, og så var det å hive seg inn i strafferunden alt etter hvor mange prikker det var på terningen. Og alle la lystig i veg, enten de fikk en eller seks eller noe derimellom.

Stavbrekk

Ikke et ordentlig skimesterskap uten dramatiske stavbrekk - heller ikke i Vestre. Men der fikk det ingen konsekvenser for medaljene, for der gikk alle til gull. Styrer Siri Jenny Solvang rapporterer om stor stemning og skikkelig innsats på alle arenaer - en kjempedag med andre ord!

 Bildeglimt fra VM i Vestre

På startstreken langrennI løypaBrukket stavMedaljeEtter medaljeseremonien

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 02.03.2017 10:28:23