Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Støpnissen kom på Østmojordets nissefest i år også

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 12.12.2016 13:30:42
Støpnissen omgitt av nisseunger i Østmojordet barnehage

​Støpnissen ble omringet av små rødnisser da han dukket opp for å være med på nissefesten i Østmojordet barnehage for andre året på rad.

Nå er det jammen ta meg ikke lenge igjen til jul, for nå er Støpnissen i farta.

Han​ allerede vært i Østmojordet barnehage.​ Han har nese for nissefest, han nemlig. Og han hadde det så koselig på nissefesten i Østmojordet barnehage i fjor at han ikke tok noen sjanser på å gå glipp av den i år.

Pakker og sang

Velkommen var han sjølsagt. Ikke bare fordi han hadde med godispakker og sang julesanger med ungene. Og ikke bare fordi han er en tøffing som kjørte high five da han skulle dra. Nei, mest fordi han er en ordentlig nisse - ikke bare en mann som har tatt på seg ei maske.

Mandler i grøten

Ingen nissefest uten grøt med mandel i så klart. I år hadde kokkene lurt oppi to, og de heldige som fikk dem og vant hver sin sjokoladenisse, var Noor og Madelen.

Bare rødnisser

Når det er nissefest, er det mange som kler seg ut med nisselue og nissedrakt. I år var det over 40 rødnisser på nissefesten i Østmojordet barnehage, og ikke en eneste blå. Det er nok fordi det er så lenge siden det var blånisser på TV-en. Men det gjør ikke noe, rødnisser er superdupre nisser det.

Nissefest i barnehagenStøpnissen og nisseungerSmånisser på nissefest 

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 12.12.2016 13:48:04