Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

30.11.2017: Svarfrist for barnehagenes spørreundersøkelse

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 18.11.2017 16:18:49
Plastlina-Aer

​Vi ber de eldste barnehagebarna og foresatte til alle barnehagebarna i Trysil om å svare på en spørreundersøkelse så vi får vite hva de mener er viktig for at barn skal trives og utvikle seg i barnehagen.

Foto: Trysil kommune

​Vi vil jobbe for alle barnehagebarnas beste. Derfor er det viktig at barnehageforeldrene svarer på spørreundersøkelsen vår.

​Den handler om utviklingsprosjektet Kultur for læring. I denne omgangen ønsker vi innspill på områder som er viktige for at barna skal trives og utvikle seg i barnehagen.

Svar!

- Jeg oppfordrer barnehageforeldre til å svare på spørreundersøkelsen innen fristen 30. november. Det er frivillig, men vi håper at alle svarer for at barnehagene og kommunen skal få best mulig grunnlag som vi skal jobbe videre med - til barnas beste, sier barnehagesjef Berit Helen Haget. 

Foresatte og barn

Alle foresatte med barnehagebarn, og alle barnehagebarn født i 2012 og 2013 kan svare på undersøkelsen. For at barna skal kunne svare, må foresatte gi sitt samtykke. Lenke til svarskjema finner du til høyre. Logg inn med koden du har fått i barnehagen.

Trivsel og utvikling

- Spørreundersøkelsen skal synliggjøre områder som har betydning for barns trivsel og utvikling i barnehagen. Den er derfor viktig i barnehagens arbeid med å videreutvikle barnehagens pedagogiske praksis slik at alle barn får realisert sitt potensial for trivsel, utvikling og læring, sier barnehagesjefen. 

Kultur for læring

Hun forteller at barnehagene i Trysil deltar i utviklingsarbeidet Kultur for læring sammen med alle kommunene i Hedmark.

- Det er et kollektivt arbeid der barn, foresatte og barnehageansatte sammen skal videreutvikle kvaliteten på alle barnehager og grunnskoler i Hedmark. Målet er at alle barn og unge i Hedmark skal vokse opp i en kultur for læring. Det er ikke gitt at alle vokser opp i den beste kulturen for læring i dag, sier Berit Helen.

Du finner mer informasjon på lenken til Fylkesmannens sider til høyre.

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 01.12.2017 00:52:37