Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Solskinnskafe og vårforberedelser i Østmojordet barnehage

Fire barn og en voksen på spiser på solskinnskafe

​Herlig å spise ute i vårsola, synes ungene i Østmojordet barnehage som helt spontant åpnet solskinnskafe i dag.

Foto: Lise Heggeriset Ås, Trysil kommune

Østmojordet barnehage laget sin egen solskinnskafe i dag - helt spontant og rett og slett fordi sola varmer fra knallblå himmel.

​Skolebegynnerne åpnet kiosk med påsmurte brødskiver. Så kom de andre og bestilte det pålegget de hadde lyst på og tok med seg maten til solskinnskafeen. Du kan tro det smakte godt!

- De ansatte i kafeen fikk det veldig travelt, for mat smaker ekstra godt ute i vårsola, melder styrer Lise Heggeriset Ås.

Snart vår

Når sola er så strålende og varm som den er nå, smelter snøen. Men ikke riktig fort nok, synes noen av ungene i Østmojordet barnehage. Hele uka har de jobbet hardt med hakker, spader og snøskuffer og gjort det de kan for at det skal bli fortere bart slik at de kan ta fram syklene og rase over asfalten.

Snart påske

Klare for påske er de også. Påskepynten har de laget sjøl - gul og kjempefint - og hengt opp både ute og inne. Store kunstverk ble til ved at de fylte egg med farge og kastet dem så de knuste mot "lerretet".

 Vårlige bildeglimt fra Østmojordet barnehage

KafekøSolskinnskafe i Østmojordet barnehageSkyfler is (1)Skyfler is (2)Eggmaleri (2)Eggmaleri (1)Påskepynt (1)Påskepynt (2)Påskepynt (3)Påskepynt (4)

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 16.03.2016 15:15:20