Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Heftig rockekonsert på Østmojordet

Barnehagebandet Rockestjerna

​Rockestjerna i aksjon.

Foto: Lise Heggeriset Ås, Trysil kommune

​Trysils ferskeste rockeband - Rockestjerna - ga alt fra Bruce Springsteen til På låven sitter nissen på rockekonserten i Østmojordet barnehage 18. desember.

​Styrer Lise Heggeriset Ås har sendt oss denne rapporten etter det forrykende showet:

Fredag 18.desember hadde bandet Rockestjerna, som består av skolebegynnerne i Østmojordet barnehage, konsert for barna og de voksne i barnehagen.

Vil på scenen

Musikkprosjektet kom i stand fordi barna er veldig interesserte i musikk og ønsket å opptre. De siste ukene har det vært hektisk aktivitet i skolebegynnergruppa. De har hatt planleggingsmøter, valgt repertoar, snekret mikrofonstativer, laget instrumenter, billetter og plakater og sist men ikke minst har de øvd!

Repertoaret

På konserten spilte Rockestjerna sanger av Bruce Springsteen, Gyllene tider og Freddy Kalas – noe barna selv hadde bestemt. For å sette publikum i den rette julestemningen avsluttet de med På låven sitter nissen, og salen ble overstrødd med konfetti.

Flott konsert

Rockekonserten ble en flott opplevelse både for aktører og publikum. Ungene har lært mye innenfor mange fagområder, og ikke minst har de fått en god dose mestringsfølelse!

Etter konserten ble det pizzafest for alle i barnehagen.
 

 Bildeglimt fra Rockestjernas konsert

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERARockestjernagitaristerOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 21.12.2015 09:31:03