Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Revhi Familiebarnehage

​Revhi Familiebarnehage er en privat barnehage som ble etablert våren 2017. Initiativtakere og drivere er Ingunn Bustad og Live Skaaret.

Revhi familiebarnehage 

Barnehagen er godkjent for fem plasser. Vi holder til i lokalene til tidligere Søre Trysil barnehage, Elvdalsvegen 1786, 2427 Plassen.

Våre åpningstider er kl. 8.55-16.30. Vi følger den kommunale skoleruta forøvrig med fridager, ferie og planleggingsdager.

Vi har de samme satsene som kommunal barnehage kr 2 730 per barn per måned og med 30 % søskenreduksjon. Likeens har vi de samme satsene på matpenger kr 260 per barn per måned. Her gis ingen søskenmoderasjon.

Vi er mye ute og har kort veg til et flott uteområde med gapahuk. På vintrene kjøres det opp skiløyper til fri disposisjon. Vi kan også bruke idrettslagets ballbinge som om vinteren omgjøres til skøytebane.

Vi har et nært og godt samarbeid med Trysil Montessoriskole, blant annet har skolebarna bygget hønsegård og kjøpt inn to høner og en hane. Vi får være med å mate og passe på dem. Barna våre gledes over å kunne leke og ha samspill med skolebarna. Ikke minst bidrar dette til en god og trygg overgang til skolen for skolestarterne. Vi har varm lunsj ukentlig.

Familiebarnehagen etterlikner ingen andre barnehager, men tar utgangspunkt i sin egen form og utvikler denne. Selv om barnehagen er liten, er nærheten til få faste voksne en fordel for barnet. Miljøet er mer oversiktlig for hvert barn som blir veldig trygge på både de som jobber der, og de andre barna i barnegruppa.

Ansatte er Elisabeth Holen Freitag, pedagogisk veileder, Ingunn Bustad, assistent og Live Skaaret, assistent.

Følg oss på Facebook.

Barnehagens logo 

Sist oppdatert: 18.01.2018 14:25:16