Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Flott og variert planleggingsdag

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 21.08.2017 14:45:00
Ansatte fra Østmojordet på planleggingsdagen

​Her er Østmojordet barnehage i gang med sin framføring.

Foto: Berit Helen Haget, Trysil kommune

Barnehageansatte i Trysil har hatt planleggingsdag med både rollespill, sang og fortellinger. De er engasjerte og står på for unga i Trysil.

17. august var det felles planleggingsdag for de kommunale og private barnehagene i Trysil.

Lek gir læring

Prosjektet Lek gir læring er over. Gjennom tre år har barnehagene jobbet bevisst med at hver enkelt ansatt skal få en økt bevissthet og refleksjon over egen praksis i barnehagen, som jo er den viktigste læringsarenaen for førskolebarn.

Mål er nådd

- Hver barnehage presenterte arbeid og utvikling fra sin barnehage på planleggingsdagen. Her fikk vi både rollespill, sang, fortellinger og ulike framvisninger av stolte barnehageansatte. Vi fikk masse god erfaringsdeling og ikke minst bekreftelse på at mål er nådd gjennom Lek gir læring. Nå tar vi fatt på vegen videre gjennom Kultur for læring, forteller barnehagesjef Berit Helen Haget.

Samarbeid

Barnehagesjefen orienterte også kort om den nye rammeplanen, og kommunalsjefen snakket om Onga i Trysil og hva det betyr for barnehagene. - Dagen ble avrundet med faglige diskusjoner og arbeid der både rammeplan, Onga i Trysil og Kultur for læring skal knyttes sammen. Det er også veldig positivt at kommunale og private barnehager har et godt samarbeid - samarbeid for Onga i Trysil, sier Haget.

 

 Bildeglimt fra planleggingsdagen

LæringsverkstedetNystedVestre TrysilKommunalsjef

 

 

 

 

 

 

 

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 21.08.2017 14:45:23