Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Nye barnehageplasser

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 23.11.2017 09:50:00
Tingstua

​Tingstua blir nå barnehage igjen.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​Det opprettes 12 nye småbarnsplasser på Tingstua, som blir en underavdeling til Østmojordet barnehage. I tillegg er det også opprettet noen nye plasser på Østmojordet.

- ​Det opprettes plasser for at barnehagegarantien skal ivaretas i Trysil kommune, forteller barnehagesjef Berit Helen Haget.

Nye plasser på Østmojordet

Fra november er det opprettet noen nye plasser ved Østmojordet barnehage. Plassene er allerede tatt i bruk, og det er også opprettet en ny hel stilling som pedagogisk leder her.

Nye plasser på Tingstua

Det blir 12 nye småbarnsplasser på Tingstua. Dette blir en midlertidig avdeling for vårhalvåret 2018 og en underavdeling til Østmojordet barnehage. Det er allerede barn som har søkt og som har behov for plass nå og fram til sommeren. Vi regner også med at det vil komme flere søknader i løpet av året.

Nye stillinger

På avdeling Tingstua er det behov for fire midlertidige stillinger. To pedagogiske ledere og to fagarbeiderstillinger innen barne- og ungdomsarbeiderfaget er utlyst med søknadsfrist 3. desember 2017.

Private barnehager

I Knerten barnehage blir det tre midlertidige plasser. I tillegg er det andre private barnehager som har søkt om godkjenning av flere plasser. - Disse søknadene er foreløpig ikke behandlet, opplyser barnehagesjefen.

 

Sist oppdatert: 01.08.2018 00:53:34