Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Herlig nissefest i Jordet barnehage

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 08.12.2016 13:27:32
Barn utkledd som nisser ser på to nisser gjennom vinduet

​Se der er nissene!

Foto: Ann-Heidi Thorsteinsen, Trysil kommune

Ikke bare kom nissene, men ungene har også vært på førjulstur med hest og slede. Og de har hørt om engelen Ariel som sa Elle melle Gud i det høyeste.

Styrer i Jordet barnehage Ann-Heidi Thorsteinsen forteller om en helt fantastisk nissefest, se bare her:

Engler

I julesamlinga hørte barna fortellinger fra Simons adventsbok, om engelen Ariel som var en av de minste englene i Paradis, Gabriel som var den største og mange, mange flere. Engelen Ariel klarte ikke å si Ære være Gud i det høyeste, men sa hele tiden Elle melle Gud i det høyeste selv om han øvde og øvde.

Nisser

Etter julesamlinga fikk barna øye på to nisser som kom ned vegen og inn på lekeplassen vår. De klatret i klatrestativet, gjemte seg i skogen, lekte sisten og så på alt mulig som vi har ute. De satte også fra seg en sekk til oss - en sekk full av klementiner! Det var veldig spennende å se på dem fra vinduet. Og det var heller ikke noe skummelt, så lenge vinduet var mellom oss og nissene.

Tur med hest og slede

Ikke nok med at nissene kom, men da de var gått, så kom Anja Helen Tøraasen og Magnus Valdem med hest og kjerre til oss. Til og med hestene var utkledd som nisser. Turen gikk gjennom Jordet sentrum og tilbake til barnehagen igjen. Kjempemoro å få være med på sledetur!

Nissegrøt

Vel tilbake i barnehagen, kom vi til dekket bord, og på menyen stod selvfølgelig nissegrøt.

En svært minnerik og fin dag for små og store!

 

 Nissefest med engler, hester og grøt

Simons adventsbokEngleneNissene utenfor barnehagenNissene utenfor barnehagen (2)NisseneEn nissesekk full av klementinerOpp i sledaPå tur med hest og sledePå tur med hest og slede (2)Julegrøt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sist oppdatert: 08.12.2016 15:15:31