Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Musikalsk telttur i Østmojordet barnehage

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 28.06.2016 07:42:20
Tre unger spiller på kjeler og fat

​Kjempestas med musikalsk telttur, syntes unga på Hvitveisen i Østmojordet barnehage som fikk lære å spille på boller og kasseroller av selveste Jonas Wagle Lysfoss.

Foto: Heidi Wagle, Trysil kommune

​Det klang riktig så fint da ungene på Hvitveisen var på musikalsk telttur i Østmojordet barnehage.

1-, 2- og 3-åringene på Hvitveisen dro ikke så veldig langt da de var på telttur. De behøver ikke det, for de har så innmari fint ​uteområde i barnehagen sin, de.

Besøk

Storfint besøk fikk de også; av Jonas Wagle Lysfoss, en ung mann fra Trysil som er kjempeflink til å spille på mange slags instrumenter. Så flink er han at han har fått studieplass på Norges musikkhøgskole i Oslo!

Kasseroller

Med seg til teltet i Østmojordet barnehage hadde han med seg mye å spille på, men ingen vanlige instrumenter. Kasseroller, boller og fat har også musikk i seg visst. Det er bare å slå løs, så kommer tonene - noen lyse og fine, andre mørkere og tøffere.

Musikk og mat

- Ungene fikk også spille og syntes det var ordentlig moro. Vi avsluttet teltturen med en deilig lunsj. Dette var en koselig og annerledes formiddag for Hvitveisen-unga, sier styrer Lise Heggeriset Ås.

 

 Bildeglimt fra teltturen - Foto: Heidi Wagle

Telttur i barnehagen - teltTelttur i Østmojordet barnehage med Jonas Wagle LysfossTelttur i barnehagen - publikumTelttur i barnehagen - to spiller

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 28.06.2016 07:58:47