Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

September i Nysted barnehage

12  barn i gule refleksvester og tre voksne jubler i vinden på fjelltopp

I Nysted barnehage fortsetter de suksessen med toppturer for de største barna. Dette bildet er fra i fjor.

Copyright: Trysil kommune

 

Toppturer og andre turer, høstfest og Pippi-teater, musikk, dans og besøk på brannstasjonen er bare noe av det de får oppleve i Nysted barnehage i september.

Styrer Eva Løberg Rømoen skriver:

Nå har vi kommet godt i gang med nytt og spennende barnehageår! 

Toppturer

På stor avdeling har de mange aktiviteter i vente. Særlig har Rød gruppe, det vil si de aller største barna i barnehagen, mange spennende aktiviteter framover. De er godt i gang med sine fem toppturer, og i september skal de på to topper i Trysilfjellet og en tur til det bratte berget Rødhammeren.

Pippi

Rød gruppe skal også på brannstasjonen i forbindelse med brannvernuka, og de skal på teater for å feire at Pippi Langstrømpe fyller 70 år.

Kulturskole

Denne måneden er vi også så heldige at vi får besøk fra Trysil kulturskole! Lærer Ingvald Try kommer med et opplegg tilpasset førskolebarn, og det gleder vi oss til.

Vennskap

Uke 36 er starten på en nasjonal satsning på å forebygge mobbing i barnehage og skole, og det skal vi markere i barnehagen. Fokus er å skape vennskap, og her har de voksne et stort ansvar. Kampanjen skal vise hvordan hver enkelt av oss kan gjøre en forskjell, hvordan vi kan legge til rette for vennskap og hvordan vi kan bidra til inkludering. Med dette som grunnlag vil man kunne forebygge mobbing. Vennskap er et tema vi jobber med gjennom hele året, blant annet gjennom hjerteprogrammet og hjertesamlinger som de store barna følger.

Blå gruppe

De største barna på Veslestua danner Blå gruppe. Gjennom hele året skal de ha opplegg og aktiviteter som møter denne aldersgruppas behov for aktivitet, utforsking, læring, opplevelser og voksenkontakt. I september skal de blant annet på turer, og de skal begynne med Røris. Det er et motorisk opplegg med ulike øvelser, rytme og musikk.

Hele månedsprogrammet ser du til høyre.

 

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 01.10.2015 00:54:22