Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Lastebiljubel i Østmojordet

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 12.05.2017 12:27:56
Snekker og barnehagebarn på og ved den nye lastebilen

​En av snekkerne fikk raskt bevis for at ungene i Østmojordet barnehage syntes lastebilen som elevene på VG 1 byggfag på Trysil videregående skole har laget til dem, er kjempefin.

Foto: Østmojordet barnehage

​Det er alltid stor stas når det kommer et nytt kjøretøy på tunet. Slik er det for alle. Også for ungene i Østmojordet barnehage.

​Det siste tilskuddet til bilparken der i gården er en flott, oransje og veldig barnevennlig lastebil - laget av tre slik det sømmer seg i skogbygda Trysil.

Bilfabrikk

Laget i Trysil også faktisk - av elever på VG 1 byggfag på Trysil videregående skole. De fraktet doningen til barnehagen, og det var litt rart syntes ungene at Støpnissen, som bare pleier å komme dit i desember, var med på lasset.

Vaktmester

Hva gjorde han der uten rødlue og gavesekk - og det langt uti mai? Flere teorier ble lansert. Men konklusjonen ble at Støpnissen jobber som vaktmester når han ikke er opptatt med å dele ut julegaver.

Populær

De hadde forresten ikke all verdens tid til å gruble på nissesaken. De hadde viktigere ting fore. De måtte ta kjøretøyet i nærmere øyesyn - og prøvekjøre den sjølsagt. Det ble raskt kø ved rattet, fullt i førerhuset og ganske trangt både på lasteplanet og panseret.

Gjevt

- Lastebilen har vært populær fra første stund, og det er "kamp" om den gjeve sjåførplassen. Det var rene feststemningen her hele dagen, og vi feiret med pizza og saft ute. Store og små i barnehagen takker elever og lærere på skolen for godt utført arbeid! sier styrer Lise Heggeriset Ås.

 Bildeglimt fra lastebilfesten

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAMed nissen på lastebilenOLYMPUS DIGITAL CAMERAFullt inne i lastebilenVed rattetUtepizza

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 12.05.2017 12:49:09