Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Fantastisk kunstutstilling i Knerten

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 28.06.2018 07:50:00
Randi Sætre ved Galleri Knerten

​Barnehageeier Randi Sætre i Knerten barnehage i Nybergsund er skikkelig stolt over ungene sine og kunstutstillinga de laget til sommerfesten.

Foto: Knerten barnehage

​Tommel opp for kunstnerne og støttespillerne! sier barnehagesjef Berit Helen Haget etter besøket i Galleri Knerten.

​I Knerten barnehage har de laget en tradisjon av å åpne kunstutstilling til den årlige sommerfesten. Barnehagesjefen var der dagen etter og kan melde om en kjempefin utstilling som viste flere uttrykksformer og kreativitet.

Stolte kunstnere

- Utstillingen var fint satt sammen og lokalene - de hadde laget galleri i lekeskuret - ble benyttet på en fin måte. For kunstnerne gir en slik utstilling opplevelse av mestring såvel som stolthet - både over egen kunst og det de har fått til sammen, sier Berit Helen.

Sommerfest

Stolt er barnehageeier Randi Sætre også, stolt over de små kunstnerne sine og at de, deres foresatte og barnehagens ansatte alltid har så trivelige sommerfester.

- 20 barn med foresatte og alle ansatte var til stede. Vi koste oss i herlig sommervær med deilig mat som foresatte sto for; et bord som bugnet av alle mulige fristelser. Og barna underholdt med smurfedisko og sang, sier hun.

 Bildeglimt fra Galleri Knerten

Velkommen til dorullbildeavdelingenDorullbilderDinosaurerElgerHengende kunstKarnevalKlinkekulebilderMalerierNorske henderTegninger

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 04.02.2019 13:13:14