Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Ja til is - enstemmig!

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 24.10.2017 09:40:48
Alle som stemmer for, rekker opp ei hand

​Alle som stemmer for at gjestene fra Østmojordet barnehage skal få innvilget søknaden om is, rekker opp ei hand, sa møteleder Linn Rundfloen. Enstemmig vedtatt!

Foto: Lise Heggeriset Ås, Trysil kommune

​Oppvekstpolitikerne, kommunalsjefen og gjestene fra Østmojordet barnehage var skjønt enige: Klart at ungene skulle få is!

​Det var kanskje det aller gjeveste av alt det artige skolestarterne på Østmojordet opplevde da de var på besøk i rådhuset her om dagen. Styrer Lise Heggeriset Ås skriver:

To pappaer

Gruppa har den siste tida besøkt noen av foreldrenes arbeidsplasser, og denne gangen sto rådhuset for tur. Der jobber fedrene Lasse Bolstad og Rune Møller Poulsen. Vi begynte med å få se ordførerens kontor, selv om ha ikke var der. Vi kikket blant annet på det fine ordførerkjedet som henger på veggen der.

Tegning

Pappaene tok oss med på omvisning i rådhuset. Etter runden fikk vi utdelt to møterom der det var lagt fram tegnesaker. Alle barna tegnet hver sin tegning som en søknad om å få en is. Vi fikk vi komme inn i møtet til hovedutvalg for oppvekst og kultur der vi leverte tegningene, eller søknaden da.

Enstemmig

Heldigvis stemte politikerne likt med oss; ja til is! Vi fikk også bokmerker, ballonger og en cd av kommunalsjefen. Etterpå koste vi oss i kantina med den innvilgede isen og medbrakt lunsj. Til slutt fikk vi se fedrenes kontorer.

Protokollert

Og i protokollen fra møte i hovedutvalg for oppvekst og kultur er besøket behørig omtalt: 

Hovedutvalget fikk besøk av de eldste ungene i Østmojordet barnehage som for tida er ute på bedriftsbesøk. De hadde hatt et eget møte i forkant og laget flere saksfremlegg i form av tegninger der deres ønske kom tydelig fram. Hovedutvalget behandlet saken og vedtok enstemmig ungenes innstilling om at de skulle få is.

 Bildeglimt fra rådhusbesøket

På ordførerkontoretPå arkivetVed tegnebordetI kommunestyresalenInnstilling leveres utvalgsleder Linn RundfloenMed kommunalsjef Roar VingelsgaardLunsj i kantinaPå Lasse Bolstads kontor

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 24.10.2017 11:12:37