Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Hardrock i barnehagen

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 27.10.2016 15:51:04
Gitarist Tore Moren og barnehagebarn

​Tore Moren har spilt rockekonsert i Jordet barnehage. Tøft! syntes det unge publikummet.

Foto: Gina Solberg, Trysil kommune

​Det gikk ikke akkurat i Lille Petter Edderkopp da hardrockeren Tore Moren (snart 47) spilte for ungene i Jordet barnehage. Men gøy var det!

Han har nok ikke alltid spilt bare tøff, høy musikk, Tore heller tror vi. På Wikipedia står det i alle fall at han begynte å spille som 11-åring, og da var godslige Guren Hagen læreren hans.

Profesjonell i 30 år

Men etter at han ble profesjonell gitarist som 17-åring, har han sverget til tyngre musikkskyts. Han har blant annet spilt med Ronnie Le Tekrø fra TNT og Jan Axel Blomberg fra Mayhem og i tributebandene Ozzmosis (Ozzy Osbourne) og Heatseekers (AC/DC). Nå spiller han i Tindrum.

Barnehagekonsert

Nå har Tore Moren flyttet hjem til Trysil og jobber ifølge Lokalavisa Trysil-Engerdal som sledehundkjører. Men han spiller fortsatt gitar så klart. Så da han ble invitert til å holde en liten konsert i Jordet barnehage, stilte han sjølsagt opp.

Forelska i lærer'n

Det var spennende for ungene å få en tøff gitarist så å si i fanget. Ekstra spent fordi de hadde øvd inn refrenget på Forelska i lærer'n. Så da den låta kom, sang de med av full hals. Arne Lund i Lokalavisa rapporterer at det var full fres med en musiker og et lydhørt publikum som var helt på bølgelengde.

Tore Moren, Arne Lund og barnehagebarn 

Å få besøk av både en rocker og en journalist på en gang, var artig,
syntes ungene i Jordet barnehage.
Foto: Gina Solberg, Trysil kommune

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 28.10.2016 14:23:37