Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Vi har sendt ut beskjed om barnehageplass

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 27.03.2017 15:03:36
Unger hopper i såpeskum

​Venter du på svar om plass i kommunal barnehage? Vi har sendt ut e-post med svarfrist etter hovedopptaket. Kontakt oss hvis du ikke har fått noen.

Foto: Trysil kommune

​Barnehagesjef Berit Helen Haget har sendt ut rundt 50 e-poster om barnehageopptaket. Har du fått?

​Hun har nemlig fått beskjed fra flere som ikke har fått noen e-post, og ber derfor alle som venter på svar på barnehagesøknad om å sjekke e-posten sin - også useriøs post eller søppelpost.

Kort svarfrist

De som har fått plass i kommunal barnehage, må takke ja innen en dato tidlig i april - avhengig av når Haget skrev e-posten. Noen må svare allerede 3. april hvis de ikke skal miste plassen. I e-posten hun har sendt ut, er det også informasjon om klagerett med frist.

100 søknader

Til hovedopptaket i år fikk vi 100 søknader om barnehageplass - noen nye, noen som ønsket større plass, og noen som ønsket å bytte barnehage. 90 av disse gjaldt barnehageplass i Innbygda, Jordet og Nybergsund, sier barnehagesjefen.

Felles opptak

Vi har felles opptak til kommunale og private barnehager. De som har fått plass i privat barnehage, får brev derfra og behøver ikke sjekke om de har fått e-post fra kommunen.

 Mer informasjon

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 24.04.2017 00:53:44