Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

God sommer fra Østmojordet!

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 09.07.2018 10:45:07
Fire unger ved bekk

​Det har ikke manglet på fine utflukter i Østmojordet barnehage i sommer. Nå har ungene ferie og ønsker at oss alle en fin sommer.

Copyright: Trysil kommune

​Først nå har ungene i Østmojordet sommerferie. Men sommer har de hatt lenge.

​- For et vær vi har hatt! Dere kan tro at vi på Østmojordet - små og store - har kost oss i det herlige sommerværet! Vi har vært ute dagen lang og badet og lekt i og med vann, både i barnehagen og på turer, ​sprudler en ferieklar styrer Lise Heggeriset Ås.

Litt regn

Sola har skint over barnehagen store deler av sommeren så langt. Men en dag regnet det plutselig, og det var akkurat den dagen de dro på sommertur til Knettsetra. Men pytt - de har da regnklær, så dagen ble riktig så fin den! Det er herlig i fjellet om sommeren også nemlig.

Mer vann

Vann er fint om det ikke kommer fra himmelen også. Og når det er så varmt, kan ungene være i vannet hele tida om de får. De har tømt vann i sandkassa, badet på et vis i vannbøtter, badet ordentlig i plaskebasseng, sprutet med og løpt gjennom vannslanger, lekt ved bekken og vært på fisketur til Trysilelva. Bare for å nevne noe.

Kunst

Verdt å nevne er at ungene i barnehagen har tjent sine første kroner som kunstnere!

- Vi vant 1 000 kroner for kunsten vi bidro med på elgfestivalen, sier Lise og er stolt så klart.

Aktivitetsdag

På sommeraktivitetsdagen gjorde ungene mye morsomt. Men noe av det gjeveste var ansiktsmalinga. Både tigeren, Spider-Man og de andre var kjempefornøyde med forvandlingen. De og resten av gjengen i barnehagen ønsker alle en god sommer med bildeglimtene under her.

 Bildeglimt fra forsommeren i Østmojordet

Samling i regnværetPinnefløtingFotmalingI plaskebassengPå fisketurAnsiktsmaling i Østmojordet barnehageSpiderman
Sist oppdatert: 09.07.2018 11:05:27