Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Trivelig besteforeldredag i Jordet barnehage

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 08.06.2017 09:25:57
Barnehagebarna underholder

​Ungene i Jordet barnehage underholdt besteforeldrene med sang og skuespill på besteforeldredagen.

Foto: Ellen Lokholt, Trysil kommune

​Dette er så trivelig, så dette må dere aldri slutte med! Det sier besteforeldrene hvert år på besteforeldredagen i Jordet barnehage.

Pedagogisk leder Marita R. S. ​Myrvold har sendt oss denne glade oppsummeringa fra dagen:

Stor stas

I Jordet barnehage er vi glade i tradisjoner. Som i alle de år inviterte vi til besteforeldredag også i år. Da er det ikke smått på vis, for dette er en dag med stor stas. Barna har vært med og bakt rundstykker som vi serverer med masse godt til. Og vi serverer hjemmebakt sjokoladekake og krydderkake til kaffen.

Underholdning

I flere uker har vi øvd og øvd på underholdning. Tua-avdelingen fremførte Skinnvotten av Alf Prøysen i år, og det med stort hell. Sammen med Toppen sang alle Jovial av Freddy Kalas med rytmeinstrumenter til. Alle sang Venner fra Kaptein Sabeltann, og vi avsluttet med Hjertevenn-sangen fra Hjertevekst-programmet vi jobber med gjennom hele året. De fleste stemte i og sang for full hals - så du kan tro det var stolte barn, og ikke minst stolte besteforeldre!

Loddsalg

Etter mat og underholdning hadde vi trekning på loddene som de største barna i barnehagen var med og solgte på slutten av måltidet. I alt hadde vi 30 gevinster - blant annet to fruktkurver. Gevinstene har vi fått av noen foreldre og andre som vi har spurt om vil sponse oss med en liten ting. Det kom inn 5 187 kroner på loddsalget! Gjett om vi er fornøyde! Nå kan vi kjøpe noe barna ønsker!

Trivelig

Timene gikk fort, og snart var denne hyggelige dagen over. Vi får hvert år hyggelige tilbakemeldinger ved porten når vi vinker farvel: Detta er så trivelig at detta må dekk aldri slutte med!!! sier besteforeldrene.

Besteforeldre og unger på benkene i barnehagen

Underholdning med sang og musikk på besteforeldredagen 

Besteforeldre og barn på benkene i Jordet barnehage

 

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 08.06.2017 09:43:40