Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Nytt søknadsskjema for barnehageplass

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 18.10.2018 13:06:45
Fra friluftsuke i Østmojordet barnehage

​Til 2. januar 2019 må du bruke vårt sjøllagede søknadsskjema for å søke om barnehageplass i private og kommunale barnehager i Trysil.

Foto: Trysil kommune

​Barnehagene våre skal bytte fagsystem. Derfor kan vi fra nå og fram til 2. januar 2019 ikke tilby digitalt søknadsskjema for barnehageplass.

​Vi beklager eventuelle ulemper det måtte medføre.

Gjeldende søknadsskjema

Skal du søke om barnehageplass for inneværende barnehageår før nyttår, uavhengig av om det er i kommunal eller privat barnehage, bruker du skjemaet til høyre. Du kan enten fylle opplysningene rett inn i skjemaet, lagre det og sende det til postmottak@trysil.kommune.no, eller skrive det ut, fylle inn opplysningene og sende til Trysil kommune, postboks 200, 2421 Trysil.

Neste barnehageår

Vi ber om at dere som skal søke om barnehageplass fra 1. august 2019 eller senere, venter til vi får det nye fagsystemet og dertil hørende digitalt søknadsskjema på plass. Søknadsfristen for hovedopptaket er ikke før 15. februar. 

Konvertering

Årsaken til at vi ikke lenger kan ta imot søknader på det gamle, digitale skjemaet, er at vi skal konvertere data fra det gamle til det nye fagsystemet. For å være sikre på at ingen nye søknader blir borte, har vi fjernet den digitale søknaden som gikk til det gamle fagsystemet. Vi kan uansett ikke saksbehandle i det gamle systemet etter at konverteringene begynte.

Sist oppdatert: 03.01.2019 00:52:32