Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

50 på fiskesprellunsj i Jordet barnehage

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 02.09.2016 08:36:51
Foreldre og besteforeldre på lunsj i barnehagen

​Foreldre og besteforeldre storkoste seg på fiskesprellunsj i Jordet barnehage 1. september.

Foto: Ann-Heidi Thorsteinsen, Trysil kommune

​Burgerlykke! Det var det de kjente på, alle de heldige 50 som var på fiskesprellunsj i Jordet barnehage på årets første høstdag.

Lakseburger er en favoritt hos barn og voksne, leser vi på godfisk.no. Og det kan de skrive under på ungene i Jordet barnehage og alle foreldrene og besteforeldrene som strømmet til for å nyte en herlig lunsj i nydelig høstvær.

Hyggelig

Fiskesprellunsjen varte i to hyggelige timer. Små og store koste seg rundt bålet og bålpanna. Praten gikk livlig, latteren satt løst, og lakseburgerne ble spist med velbehag etterfulgt av velfortjent ros til kokkene.

Menyen

- Til lakseburgerne serverte vi pitabrød, tsatsiki og crispisalat. Med sola glitrende på himmelen, fyr på bålet og cirka 50 personer innenfor gjerdet, ble det veldig vellykket. Alle spiste godt og ville ha oppskrift på retten. Siden vi hadde forberedt oss godt både onsdag og torsdag formiddag, gikk arrangementet helt knirkefritt, melder styrer Ann-Heidi Thorsteinsen.

 

 

 

Hakking av laksefilet til burgerBål i sementringSteking av lakseburgere i bålpanneFolk venter på at burgerne i bålpanna skal bli ferdige
 

Sist oppdatert: 05.09.2016 08:27:47