Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

40-årsjubileumsfest i Østby barnehage

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 12.06.2017 12:55:00
Barn og voksne spiser kake

​Jubileumskaka smakte kjempegodt!

 

​Over åtti feiret barnehagens 40-årsjubileum 10. juni med både kake, løvetannkjeks, fotoalbum og natursti.

Østby barnehage er Trysils eldste barnehage og med på feiringa var både de som går og jobber i barnehagen, samt de som har gått eller jobbet i barnehagen i løpet av de siste 40 årene.

Historien

I lett duskregn gikk jubileumsdagen av stabelen lørdag 10. juni. Styrer Ellen Berg ønsket alle velkommen og fortalte litt om historien til huset og barnehagen.

Tidligere barnehagebarn

Ved håndsopprekking kunne man se hvem av gjestene som hadde gått i barnehagen, og det var ganske mange, både barn, ungdom og voksne.

Tidligere ansatte

Flere av de frammøtte har hatt Østby barnehage som arbeidsplass, blant dem dagens barnehagesjef Berit Helen Haget. Lisbet Nesbakken var med og startet barnehagen, og hun tar fortsatt på seg å være vikar. Gunn Enger, også tidligere ansatt, fortalte mange artige episoder fra sin tid i barnehagen.

Sang

Til underholdning stemte dagens barnehagebarn i med Grønnsakspisevisa fra Hakkebakkeskogen og Østby barnehagesangen.

Gamle bilder

Inne var det stor aktivitet med et eget mimrerom med fotoalbum, gruppearbeid og rekvisitter fra ulike tidsepoker. I et annet rom var det fotoframvisning på lerret med bilder fra cirka 2001 og fram til i dag. Gamle avisutklipp og barnehagegruppebilder ble også behørig studert.

Uteaktiviteter

Ute var det lotteri, gaveutdeling til de ansatte, mens noen gikk natursti og andre fikk prøve ut kasteferdighetene sine på ballveggen.

Løvetannkjeks

Bevertningen var kaker, saft og kaffe. Barnehagebarna hadde bakt egne løvetannkjeks for anledningen. Og selvfølgelig ble det også is til alle barna til tross for mangelen på sol og varme.

 Bildeglimt fra 40-årsjubileet

40-årsjubileumskakeEllen Berg ønsket velkommen til 40-årsmarkeringa40-årsmarkeringaInnekos40-årsmarkeringa 2UtekosUtekos 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sist oppdatert: 12.06.2017 12:51:37