Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Østmojordet-unger har testet ut idrettsplassen

Et barn og en voksen på løpebanen med kjegler og terninger

​IL Trysilgutten lar skoler og barnehager bruke idrettsanlegget gratis i skoletida og barnehagenes åpningstid.

Foto: Trysil kommune

​Sist fredag tilbrakte fireåringene i Østmojordet barnehage store deler av dagen på friidrettsbanen. Det var kjempegøy!

​Styrer Lise Heggeriset Ås forteller at barnehagen ofte tar seg turer i nærmiljøet. Fredag 25. september gikk turen for fireåringene nordover gjennom sentrum, over brua og sørover igjen til Trysil idrettsplass. Der fikk de boltre seg med mange slags aktiviteter og øvelser på det nye, flotte friidrettsanlegget.

Hopp og sprett 

Ungene gjorde nesten alt som det går an å gjøre på en idrettsplass. De løp kort og litt lengre, fort og litt saktere. De kastet så langt de klarte. De hoppet både høyt og langt. Og så sparket de fotball selvsagt. Alle forstår at de måtte ta pause mellom slagene. Og da skal vi hilse og si at det smakte kjempegodt med brødskiver og varm kakao.

Gratis og åpen

Alle skoler og barnehager i Trysil kan ta med seg ungene sine til friidrettsbanen på Trysil idrettsplass. Det er gratis å bruke den i skoletida og i barnehagenes åpningstider. På den måten takker IL Trysilgutten for de offentlige tilskuddene de fikk til anlegget, fra blant andre Trysil kommune og spillemidlene.

Barnehagebarn og voksne på friidrettsstadionEi gruppe barn og en voksen på løpebanen 

Det var kjempegøy å hoppe, kaste, løpe og spille fotball på Trysil idrettsplass, syntes fireåringene fra Østmojordet barnehage.
Foto: Trysil kommune 

Sist oppdatert: 28.09.2015 10:50:17