Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Østmojordet barnehage

Østmojordet barnehage ligger i Gamlevegen, sør i Trysil sentrum med flott utsikt mot Trysilelva og Norges største alpinområde, Trysilfjellet.
 Tre barn ved blomstrende tre
Barnehagen har et stort og variert uteområde som innbyr til aktiv lek og allsidig fysisk aktivitet året rundt. Flott gapahuk med bålplass gir mulighet til både lek, små utflukter og matlaging på bål. Nærheten til skogen gir fine turmuligheter gjennom hele året, og mottoet er at vegen blir til mens vi går! Ved lengre turer har vi mulighet til å ta buss.
 

Tre avdelinger

Barnehagen har tre avdelinger:

  • Hvitveisen er småbarnsavdeling
  • Smørblomsten og Blåklokka er i hovedsak avdelinger for større barn

Lek gir læring

Barnehagens planer, som årsplan og månedsplaner, tar utgangspunkt i rammeplan for barnehagen og Trysil kommunes oppvekstmodell Onga i Trysil.
Leken har en framtredende plass, både inne og ute, og barnehagen har fokus på læring gjennom lek.
Lek og aktivitet bidrar blant annet til utvikling av både språklig og sosial kompetanse, og gode, støttende voksne skal bidra til at barna opplever mestring.  

Kultur for læring 

Barnehagen deltar i forbedringsarbeidet Kultur for læring i barnehagen, der målet er å videreutvikle barnehagens pedagogiske praksis slik at barna får realisert sitt potensial for trivsel, utvikling og læring. Her jobber vi spesielt med relasjoner og språk sett i sammenheng med rutinesituasjoner. 

Arrangementer

Barnehagen har sine egne arrangementer gjennom året. På Lucia-arrangementet og sommerfesten blir barnas familier invitert til å delta. I tillegg har vi høsttur, julegrantenning, nissefest, vinteraktivitetsdag og sommertur (eventuelt et alternativt arrangement). 

De ansatte og samarbeid med hjemmet

De ansatte i barnehagen har mange års erfaring i arbeid med barn og utgjør ei stabil personalgruppe.
Det er pedagogiske ledere på hver avdeling, og alle er utdannet barnehagelærere. I tillegg har vi to barneveiledere med fagbrev. 
Vi fokuserer sterkt på et godt og nært samarbeid med hjemmet, preget av åpenhet, tillit og respekt, til barnets beste! 

 

Åpningstider

Mandag-fredag kl. 7-16.45
Barnehagen har stengt tre uker i juli, samt i romjula og påskeuka.  

Aktuelle søkere og andre interesserte kan kontakte styrer Lise Heggeriset Ås for informasjon og besøk, tlf. 45 97 37 95.
 
Velkommen til oss! 
 

 Aktuelt

Alle
Nyheter
Fant ingen nyheter merket med valgt interesseområde
 

 Ansatte

Sist oppdatert: 10.07.2020 08:33:55