Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Fire Trysil-jenter vil fortelle en annerledes historie

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 19.05.2016 14:01:21
Fotoapparat

​Med fotoapparatet som viktig redskap skal 30 ungdommer fra seks land fortelle en annerledes historie. Fire av dem er fra Trysil.

Bildet er lånt fra hjemmesida til Shokkin Group Norge

Fire unge damer fra Trysil er med på prosjektet Tell a Different Story og reiser til Georgia i begynnelsen av juni.

Norge har fem unge med i prosjektet. Fire av dem kommer fra Trysil; Marit Moberg (30), Marte Rømoen (23), Lene Bergersen (25) og Christina Storbakken (28).

Tell a Different Story

Marit skriver:

Tell a Different Story er en ungdomsutveksling sponset av EU og Erasmus+ programmet om foto, media og sosiale media. Her får vi sjansen til å lære hvordan vi kan bli mer aktive i samfunnet og ta del i samfunnsdebatten ved å uttrykke oss selv gjennom fotografi, media og spesielt sosiale media.

Budskap

Vi skal også øke bevisstheten rundt bruken av sosiale media som et kraftfullt virkemiddel for å uttrykke oss og å komme ut budskapet vårt. I tillegg får vi muligheten til å møte andre unge fra forskjellige land. Vi deler kulturer, ideer og erfaringer. Og så har vi det veldig gøy og sosialt sammen!

Georgia

Første del av prosjektet skjer i Georgia 4.-12. juni. Den andre delen blir i Trysil 11.-19. september. I tillegg til Norge deltar Georgia, Estland, Aserbadsjan, Tsjekkia og Danmark i prosjektet.

Gratis

Opplegget er gratis bortsett fra medlemskapet i Shokkin Group Norge som koster 100 kroner i året. Kost, losji og reise dekkes opp til en viss sum.

Les mer på hjemmesiden til Shokking Group Norge.

Sist oppdatert: 20.09.2016 00:54:16