Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Skateparken åpner mandag 23. september

Skateparken åpner mandag 23. september
​Fra venstre Beathe Sande, Bjørn Matsson og Ole Petter Blestad.
Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune
Den splitter nye skateparken ved Trysil ungdomsskole åpner mandag 23. september kl 13.30.

​Trysil ungdomsråd har jobbet lenge med dette - rundt sju år, men nå  har vi snart skateparken på plass, forteller en fornøyd koordinator for barne- og ungdomsarbeid Beathe Sande. Sande ber innstendig om at skateparken ikke brukes før åpningen, fordi alle elementene må herdes og tørkes. Det er svært viktig at dette overholdes slik at anlegget ikke får noen skader. 

Offisiell åpning

Ordfører Ole Martin Norderhaug foretar den offisielle åpningen sammen med leder i ungdomsrådet Lars Lillebo Tøraasen og Henning Braaten. Sistnevnte er profesjonell skater og er blant annet 4 ganger Norgesmester street. I tillegg er hele Trysil ungdomsskole til stede. Henning Braaten byr på skateshow og viser fram skateparken. Kl 15 har han ny oppvisning slik at også elever fra barneskolen kan få se en profesjonell skater i sving. Ungdomsklubben er åpen fra kl 14 samme dag. 

Skateparken

Utformingen av skateparken i Trysil har blitt til gjennom dialog med skatere og leverandører. Elementene er i betong og er laget slik at det skal avgi minst mulig støy. Bil nummer to med resten av elementene er på veg opp til Trysil i løpet av i dag eller i morgen. Hele skateanlegget har en prislapp på kr 730 000 pluss moms opplyser bygg- og eiendomsleder Ole Petter Blestad.

Bra for skolemiljøet

Rektor Bjørn Matsson på Trysil ungdomsskole er overbevist om at skateparken blir en berikelse for hele skolemiljøet. Det blir muligheter for skating i frimuttene, og det ser ut til at dette kan trekke til seg folk i alle aldre. Også de over 40, gubbeskating er visstnok nytt og populært, forteller han.

Åpning av ungdomsklubben

Samme dag blir det også åpning av ungdomsklubben og den nye kantina på Trysil ungdomsskole. - Med nye skatepark og tilgang til gymsal på ungdomsklubben får de unge et enda bedre aktivitetstilbud, sier Beathe Sande. Les mer om den nye ungdomsklubben til høyre.
 
Velkommen til åpningen!

 

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 03.03.2015 11:27:50