Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Shokkin Group med graffitiprosjekt i Trysil

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 21.11.2016 09:29:26
Logoen til Shokkin Groups samling i Trysil

Våre stemmer fra sprayboks har ​Nika Bakhsoliani kalt oppholdet i Trysil der 30 ungdommer fra Europa samles i desember.

​Graffiti og street art er tema når Shokkin Group Norge samler 30 europeiske ungdommer i Trysil 3.-11. desember.

Det er fortsatt en ledig plass i den norske kontingenten, så er du mellom 18-26 år eller der omkring og har lyst til å være med, er det bare å kontakte arrangør Marit Moberg, maritmob1@gmail.com​.

Graffiti og street art

Marit Moberg skriver:

Shokkin Group Norge skal arrangere nok et prosjekt her i Trysil 3.-11. desember. Denne gangen handler det om graffiti og street art, om aktivisme, aktiv deltakelse i samfunnet og ikke minst hvordan man kan uttrykke seg med graffiti og street art og få ut et budskap gjennom kunsten sin.

30 ungdommer

Det kommer til å være 30 unge fra rundt om i Europa og nærliggende land; Ukraina, Polen, Finland, Armenia, Georgia og Norge. Noen av dem som kommer, er allerede graffitiartister og kunstnere, og de kommer til å dele av sin erfaringer og viten rundt emnet, i tillegg til at vi skal jobbe med å bli mer bevisste på samfunnsrelaterte temaer som de unge er opptatte av.

Samarbeid

Vi har inngått samarbeid med både Trysil videregående skole og Trysil kommune, noe vi er utrolig glade for. Det betyr mye for oss å ha andre aktører med på laget, og at de tar så godt i mot ideene våre. Så det sier vi tusen takk for. Planen er at hele gjengen vår skal på videregående og holde workshops der.

Undergangen

Samarbeidet med Trysil kommune går ut på at de har gitt oss tillatelse til og lagt til rette for at vi kan få bruke det offentlige rom på Bygda for å dele kunsten som vi skal lage i løpet av uken i Trysil. I tillegg får vi lov til å dekorere den grå og kjedelige undergangen ved Rema 1000, Kiwi Trysilfjellet og Trysil-Knut hotell. Den kommer til å bli fargerik og fin.

Ljøratunet

Vi skal bo i hytter på Ljøratunet i Ljørdalen. Det blir nok også en ny og spennende opplevelse for utlendingene som kommer. Vi håper at noen av innbyggerne i Ljørdalen har lyst til å hilse på oss, så hvis det er noen som har lyst til å ha oss på besøk eller besøke oss er det bare å ta kontakt.

Møter på tvers

I tillegg til alt dette handler prosjektet om at vi alle skal møtes på tvers av kultur, nasjonalitet, interesser og annen bakgrunn for å lære om hverandre, diskutere spennende temaer og ikke minst skape noe sammen som gruppe. Det blir utrolig spennende, og jeg vet at de andre unge allerede gleder seg veldig til å komme til Trysil og selvfølgelig til å oppleve vinteren her.

Mer info på bloggen vår https://shokkingroupnorge.wordpress.com eller facebooksiden https://www.facebook.com/shokkingroupnorge

Sist oppdatert: 12.12.2016 00:54:42