Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Morsomt, varmt og nyttig foredrag for tenåringsforeldre

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 26.07.2019 12:31:04
Ann Jeanette Heitmann

​Jeg deler kunnskap som fremmer mestring, håp og livsglede, sier Ann Jeanette Heitmann. 29. august kunne tenåringsforeldre møte henne i kulturhuset Hagelund.

Foto fra talerstolen.no

​150 tryslinger hørte Ann Jeanette Heitmann foredrag i kulturhuset Hagelund 29. august.

Ann Jeanette kom med foredraget Fordi du er viktig - for tenåringsforeldre. Og det har hun fått mye ros for.

Varme og humor

Hun holdt et foredrag med både kunnskap, varme, humor og stor gjenkjennelsesfaktor. Men aller
viktigst var det nok at hun ga tilhørerne konkrete verktøy til å skape gode relasjoner med ungdommene våre, i en fase som kan være utfordrende både for foreldre og tenåringer, skriver kateket Åshild Moen Arnesen i Hobøl og Tomter menighet etter Ann Jeanettes møte med konfirmantforeldrene der.

Engasjert og ekte

Hun var engasjert, nærværende og ekte i sin fremføring. Hun gav en fin fremstilling på hvordan du som foreldre kan møte din ungdom på en ikke dømmende og moralsk måte, men fortsatt med trygge, varme rammer, heter det fra FAU på Kruseløkka ungdomsskole.

Gode tips

Hun er en dyktig formidler, og ga flere gode tips til hvordan vi som foreldre kan møte, se og ivareta barna våre. Ann Jeanette brukte fine foiler, filmklipp og gode bilder i sitt foredrag, synes FAU på Ryenberget skole.

Inspirasjon

Jeg vil anbefale Ann Jeanette for inspirasjon og konkrete verktøy til ungdom og ungdomsforeldre! meldes det fra FAU på Bekkestua ungdomsskole.

Om Ann Jeanette

Ann Jeanette Heitmann er en inspirerende og kunnskapsrik foredragsholder som engasjerer og berører publikum! leser vi på talerlisten.no. Hun er firebarnsmor, sykepleier og familieterapeut. Hennes drivkraft er ønsket om at barn og ungdom skal vokse opp med en god og trygg selvfølelse og med stabile gode relasjoner til sine nærmeste. Hun står bak podcasten Ungdomsforeldre.

Få en liten smakebit.  

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 02.09.2019 08:36:23