Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Herlig belønning for trivselsvakter

Elever på raftingtur
​Elever fra Innbygda skole på raftingtur. Foto: Rita Mariann Sætre, Trysil kommune
​Trivselsvaktene på Innbygda skole fikk en herlig raftingtur som takk for innsatsen dette skoleåret.

​Inspektør Rita Mariann Sætre forteller:

- Elever fra 5., 6. og 7.klasse har vært trivselsvakter på Innbygda skole dette skoleåret. De har gått i grupper på fire, vært synlige ute i friminuttene og hatt ansvar for medelevers trivsel. De har vært til stede hvis noen har slått seg, de har vært særlig oppmerksomme mot elever som har gått alene, de har engasjert seg  i småkrangler og ellers vært tilgjengelig når det har vært behov for det. De har også vært behjelpelig med å ta på votter, knytte skolisser og smått og stort som oppstår blandt elevene i løpet av en skoledag.

Våt og vellykket dag
Sætre fortsetter:

- Vi har snakket om at de må tørre å markere seg når de er ute som trivselsvakter. Om behov har de tatt kontakt med voksne for bistand. De har vært utrolig flinke og vært ansvarsbevisste i forhold til oppgava si. Unger trenger å  få ansvar, bli vist tillit og få mulighet til å vise omsorg! Dette er en viktig del av sosial utvikling!
Som belønning fikk årets trivselsvakter en raftingdag på Trysilelva. Det ble en våt, men særdeles vellykket dag under trygg ledelse av Trysilguidene. Elevene satte stor pris på å bli utfordret  innenfor trygge rammer!  Været var fantastisk, og bildene skulle fortelle det meste om hvordan elevene opplevde dagen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 18.02.2015 07:23:09