Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Nå får du digitale fakturaer fra oss

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 03.09.2018 11:16:12
Wenche Sæther

​Avdelingsleder Wenche Sæther sier at Trysil kommune sparer mye arbeid og porto på å sende ut fakturaer digitalt.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​Fra nå vil de fleste få fakturaene fra Trysil kommune elektronisk - i nettbanken, i digital postkasse eller på Vipps.

​- De som allerede har opprettet avtalegiro eller eFaktura for regninger fra Trysil kommune, vil ikke merke noen endring. De får fakturaene fra oss i nettbanken som før. Det gjelder også bedrifter som har EHF, sier avdelingsleder på økonomiavdelingen Wenche Sæther.

Digital postkasse

- De som ikke har det, men som har digital postkasse (Digipost), vil få fakturaene sendt dit, sier hun og råder folk til å sjekke om de har digital postkasse. Hun har erfart at noen har glemt at de opprettet den i sin tid. Det er viktig å sette på varsling der slik at du får en SMS eller en e-post når du får ny post.

Vipps

De som verken har avtalegiro, eFaktura eller digital postkasse, men som har slått på at de vil ta imot regninger på Vipps, vil få fakturaene fra Trysil kommune dit.

I posten

Kun de som ikke har noen av disse digitale løsningene, vil fortsatt få fakturaene i posten.

- Men de kommer ikke fra rådhuset som før, de kommer via distribusjonsprogrammet vi har valgt; Multikanal. Det er slutt på at vi skriver ut regningene, putter dem i konvolutter og frankerer dem her. Nå sender vi dem elektronisk til Multikanal, så sørger de for å få dem ut til kundene våre. Det sparer vi både tid og penger på, sier Wenche.

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 13.09.2018 08:29:56