Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

CampusTrysil.no er lansert

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 14.01.2020 13:35:00
Bjørn Olsen og Gro Svarstad

​Næringsrådgiver Bjørn Olsen og næringssjef Gro Svarstad lanserer den nye kompetanseportalen CampusTrysil.no.

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

Nettportalen vil annonsere kompetansefremmende tiltak og presentere en styredatabase.

​- Dette er en gladsak. I dag lanserer vi en portal der du på et sted kan finne ut hvilke, når og hvor ulike kompetansehevende aktiviteter arrangeres i kommunen. I tillegg til et årshjul, så skal vi også bygge opp en styredatabase, forteller næringssjef Gro Svarstad.

Fire kursaktører

I Trysil er det flere aktører som tilbyr kurs og kompetansehevende aktiviteter for både privatpersoner og bedrifter. På den nye nettportalen vil de fire aktørene Tepas, Trysilvassdragets Skogeierlag, Destinasjon Trysil og næringsavdelingen i Trysil kommune - med kurs fra Studiesenteret.no/Campus Trysil, legge inn sine kurs.

Årshjul

- På nettportalen CampusTrysil.no ligger det årshjul som viser når kursene eller tiltakene avholdes. Når vi nå samler aktørenes kurs som retter seg til samme målgruppe på et sted, så håper vi det blir mer oversiktlig og enklere for de som vil benytte seg av kursene. Årshjulet gir en månedsvis oversikt, slik at man enklere skal kunne planlegge fram i tid, sier næringsrådgiver Bjørn Olsen.

Styredatabase

- I forbindelse med behandlingen av eierskapsmeldingen, som ble vedtatt i 2017, kom det opp spørsmål om hvordan man enklere kan finne kandidater til ulike styrer. På den nye nettportalen skal vi derfor bygge opp en base for styrekompetanse, opplyser Svarstad.

Meld din interesse

- Er du interessert, så vil vi svært gjerne at du registrer dine opplysninger. Nå trenger vi et lite knippe kandidater, slik at databasen vil være søkbar fra 1. mars. Etter den datoen vil kandidater legges ut fortløpende etter registrering, forteller Olsen. Næringsavdelingen opplyser også om at flere kurs om styrearbeid kommer.

Så gå inn på det nye nettstedet og sjekk ut mulighetene som finnes i Trysil!

 

 Mer informasjon

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 14.01.2020 14:19:03