Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Viktig yrkes- og utdanningsmesse på Tryvis

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 16.08.2017 09:45:00
Voksne og unge samlet i en kantine med stands

​Yrkes- og utdanningsmessa er et perfekt sted for bedrifter å presentere seg for og treffe lokal ungdom.

Copyright: Hedmark fylkeskommune

 

Næringssjef Gro Svarstad håper næringslivet i Trysil stiller manns- og kvinnesterke på yrkes- og utdanningsmessa på Tryvis.

Der får de muligheten til å presentere seg, skissere karrieremuligheter og gjøre bransjen sin attraktiv for morgendagens nyutdannede og framtidsrettede arbeidssøkere.

Vanskelige valg

Mange unge synes det er vanskelig å velge utdanningsløp i jungelen av tilbud og muligheter. Kanskje vil møtet med lokalt næringsliv og vissheten om hvilke yrker det trengs folk i om noen år, være utslagsgivende for mange. Her har bedriftseiere og -ledere en gylden mulighet til å øke tilgangen på faglært arbeidskraft.

Messe i september

Yrke- og utdanningsmessa er på Trysil videregående skole (Tryvis) onsdag 20. september kl. 14-17. Elever og foresatte fra ungdomsskolene i Trysil, Engerdal og Åmot samt Tryvis er velkomne til å besøke de mange standene til lokale bedrifter, kommuner, opplæringskontor og organisasjoner, og til å gjøre seg kjent med tilbudene på Tryvis; bygg- og anleggsteknikk, helse- og oppvekstfag, restaurant- og matfag, idrettsfag, studiespesialisering og kunst, design og arkitektur.

Læreplassgaranti

Trysil kommune vil i tillegg til å fortelle om de mange og forskjellige yrkesgruppene som jobber i kommunen, også informere om den gode læreplassgarantien vi har. Den skal sikre at Trysil-ungdom som velger yrkesfag, skal få læreplass når den tid kommer.

Påmelding

Bedrifter og organisasjoner som vil være med - og dem håper vi det er riktig mange av - melder seg på til avdelingsleder Harald Østmoe på Trysil videregående skole, harald.ostmoe@hedmark.org, tlf. 480 26 170 eller 62 44 88 23. Påmeldingsfristen er 8. september. 

Sist oppdatert: 21.09.2017 00:51:03