Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Webinar om offentlige anskaffelser

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 30.04.2020 15:25:00
Hvit figur ved gult spørsmålstegn

​På webinaret om offentlige anskaffelser forteller Abakus AS hva lokale leverandører må gjøre for å komme i betraktning i en anbudsprosess.

Hvordan kan din bedrift konkurrere om anbud som lyses ut i Engerdal og Trysil kommune? Meld deg på webinar innen 5. mai.

I forbindelse med tiltakspakke til kommunene, har Engerdal og Trysil kommune tatt initiativ til å gjennomføre et webinar for å bidra til at lokalt næringsliv stiller sterkere til å konkurrere om offentlige anbud.

Påmelding

Det er Abakus AS som holder webinaret på Teams torsdag 7. mai kl. 9-11. Næringsrådgiver Bjørn Olsen i Trysil kommune ber interesserte bedrifter i Engerdal og Trysil melde seg på til beo@trysil.kommune.no innen 5. mai. De som gjør det, får lenke til seminaret fra Abakus 6. mai.

- Dette bør være interessant for alle som er eller ønsker å komme i posisjon til å delta i offentlige anskaffelsesprosesser. Dette kan bli vel investerte to timer, skriver Bjørn i invitasjonen.

Agenda

Hvorfor er offentlige anskaffelsesprosesser slik de er, og hva er viktig for lokale leverandører dersom de skal kunne komme i betraktning?

Abakus skal innom disse temaene:

  • Konkurranseform
  • Kvalifikasjonskrav
  • Tildelingskriterier - hva kan evalueres?
  • Hvor finner man utlyste konkurranser?
  • Hvordan skrive tilbud?

 

Sist oppdatert: 06.05.2020 00:53:35