Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Nytt møte i Trysil næringsforum

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 29.11.2018 13:25:00
Gro Svarstad, Erik Sletten og Bjørn Olsen

​Næringssjef Gro Svarstad, ordfører Erik Sletten og Bjørn Olsen på næringsavdelingen håper at riktig mange trysilbedrifter har anledning til å komme på møtet.

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

​Trysil næringsforum inviterer til bedriftsbesøk hos Trykkeriet tirsdag 4. desember kl. 17 og miniseminar.

​Industri- og produksjonsbedriftene i Trysil har sitt eget forum, og nå inviteres det til nytt møte og bedriftsbesøk.

Trykkeriet

Møtet starter kl. 17 med bedriftsbesøk hos Trykkeriet i Løkjavegen 4 i Trysil sentrum. Her blir det omvisning og informasjon om bedriften ved daglig leder Henrik Skei. Vi får også innblikk i de utfordringene bedriften opplever i forhold til den økte digitaliseringen.

Miniseminar

Etter bedriftsbesøket går vi til rådhuset for å få en orientering/workshop om leverandørutviklinga til Scandinavian Mountain Airport ved Harald Thoresen fra Endeling Utvikling AS. Thoresen har bred erfaring fra leverandørutvikling til flyplasser og vil lose oss gjennom de muligheter som nå kommer for trysilbedriftene.

Kommer du?

- Trysil næringsforum ønsker så bred deltakelse som mulig, og vi håper du har anledning til å komme. I tillegg til spennende temaer, ser vi effekten av å bli kjent med hverandre og skape et internt nettverk i Trysil blant industri- og produksjonsbedriftene, sier Bjørn Olsen på næringsavdelingen.

Meld deg på

Vi tar gjerne imot en enkel tilbakemelding på om du eller din bedrift kommer, senest 4. desember kl. 12 på mail til naeringsforum@trysil.kommune.no. Du er velkommen til å invitere med deg andre interessenter.

Litt historikk

- I november 2016 møttes et utvalg av representanter for industri- og produksjonsbedriftene i Trysil for å vurdere om det var grunnlag for å starte opp et lokalt næringsforum. Utvalget konkluderte med at Trysil trenger et næringsforum, forteller Olsen.

Hensikten og formålet er beskrevet i Næringsplanen for 2015-2020; Trysil kommune ønsker å styrke det lokale næringslivet gjennom tiltak som blant annet innebærer å etablere et nettverk mellom kommunen og næringslivet, å bedre kommunikasjonen og øke kunnskapen om industri- og produksjonsbedriftene, samt å øke rekrutteringen av lokale ungdommer.

Enkel bevertning. Samlingen avsluttes innen kl. 20.

Velkommen!


 

Sist oppdatert: 05.12.2018 00:52:41