Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Lær om skogbruksplan og gjeddefisketurisme

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 17.01.2018 10:39:10
Frank Robert Lund, Synnøve Galaasen Olsen, Are Nordgaard og Kristian Bjørnstad

​Frank Robert Lund, Synnøve Galaasen Olsen, Are Nordgaard og Kristian Bjørnstad i Trysilvassdragets skogeierlag har mye, variert og solid kompetanse som skal komme næringa til gode.

Foto: Anders Nyhuus

​Trysilvassdragets skogeierlag arrangerer gratis temakveld om gjeddefisketurisme i februar.

​Rådgiver Synnøve Galaasen Olsen skriver:

Trysilvassdragets skogeierlag (TVS) er en grunneierorganisasjon for Trysil og Engerdal med nesten 300 medlemmer. Vi satser nå for framtida og økt verdiskaping hos grunneiere og lokalsamfunn.

Unik tilnærming

I tillegg til tradisjonell utmarkskompetanse, har TVS kompetanse innenfor opplevingsutvikling, lokalmat og guiding. Dette gir en unik helhetlig tilnærming til alle skogens verdier og alle eiendommens ressurser.

Skogbruksplan

Som et ledd i å bidra til økt aktivitet og kunnskap hos skogbrukeren arrangerer TVS kurs i praktisk bruk av skogbruksplan tirsdag 23. januar i Skogbrukets hus i Storvegen 13. Målgruppa er nye skogeiere, de som har brukt skogbruksplanen ei stund, men føler de vil ha påfyll med kunnskap og de som skal ta over en skogeiendom. Les mer om skogbruksplankurset på lenken til høyre. Påmeldingsfristen er fredag 18. januar.

Gjeddefisketurisme

Mandag 12. februar kl. 18-20 arrangerer TVS temakvelden Gjeddefisketurisme - hva kreves? Temakvelden, som er i Skogbrukets hus, er gratis. Mer informasjon finner du til høyre. Påmeldingsfristen er fredag 9. februar.

Sist oppdatert: 13.02.2018 00:53:38