Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Studerer på Nord universitet i Trysil

Vivi Johansen på Campus Trysil

​Å være deltidsstudent på Campus Trysil er helt glimrende, synes Vivi Johansen fra Elverum som sitter ved Trysilfjellets fot og studerer på Nord universitet.

Foto: Line Menes, Trysil kommune

​Vivi Johansen fra Elverum er godt i gang med studium i rådgivning på Nord universitet. Det tar hun på Campus Trysil.

​Hun studerer på deltid og synes det er helt glimrende å være student på Campus Trysil. Det kan lett kombineres med jobb og familieliv.

- Jeg er bosatt i Elverum og pendler hver dag under samling, sier hun.

Andre året

Vivi Johansen studerte på Campus Trysil i fjor også. Da tok hun pedagogikk med fordypning i sosped og spesped.

- Da var vi tre stykker til stede på studiesenteret på samlinger. Jeg fikk nesten sjokk første gang jeg kom i hit i fjor, trodde jo jeg skulle komme inn i et vanlig klasserom, jeg. Slik er det ikke. Klasserommene fra hele Norge var på skjerm på veggen, og jeg hadde to klassekamerater fysisk tilstede. Gjett om jeg ble overrasket. Det ble mange vellykkede samlinger, morsomme samtaler, diskusjoner og oppgaver, sier hun.

Alene på Rådgivning 1

Opplevelsen fristet til gjentakelse. I år er hun alene på samlingene i Rådgivning 1 på Campus Trysil. Men ensomt - nei, det er det til Vivis store glede ikke.

- Vi er satt sammen i grupper og kan møtes i ulike klasserom på nett og diskutere fag og bli kjent. Etter veldig kort tid ble det helt naturlig og ufarlig å kommunisere slik, sier hun.

Fantastisk tilrettelagt

Alt er fantastisk tilrettelagt med alt man trenger på studiet; skriver, kopimaskin, skanner og alt det andre, synes Vivi.

- Alt det tekniske man trenger for å gjennomføre dette, er av høy kvalitet og fungerer godt.
Trysil kommunes næringskonsulent Line Menes er lett tilgjengelig og kommer alltid løpende om det mangler papir i skriveren eller tomt for kaffe i kaffemaskinen, alltid like blid, sier hun og anbefaler gjerne andre å studere på Campus Trysil.

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nesna og Høgskolen i Nord-Trøndelag Nord universitet. Nord universitet tilbyr mer enn 180 studier, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal.

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 25.02.2016 11:02:47