Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Samling om næringsutviklingen i Trysil

Hånd med mynter og en grønn spire - grønt jorde og blå himmel i bakgrunnen

​Næringsutvikling som spirer og gror godt er viktig for kommunen og skaper attraktivitet.

 

​Vil du være med å forme næringsutviklingen i Trysil? Vi inviterer til samling med Telemarksforskning på Radisson Blu Resort Trysil mandag 22. september kl 12-18.

Telemarksforskning har utviklet en attraktivitetsmodell der de ser på kommuner som lykkes eller eventuelt ikke lykkes i sitt utviklingsarbeid.

Analyse av Trysil

Som oppstart på arbeidet med en ny næringsplan har Telemarksforskning utarbeidet en analyse av Trysil i forhold til næringsutvikling og attraktivitet. Den konkluderer med at Trysil framstår som en attraktiv kommune for besøk og bosetting, men kommunen har vært lite attraktiv for andre næringer enn besøksnæringene. 

Skape økt attraktivitet

Næringssjef Gro Svarstad sier: - Vi ønsker å legge analysen til grunn for arbeidet med næringsplanen vår.  På samlinga vil Telemarksforskning gi oss en grundig innføring i hvordan de har kommet fram til resultatene sine og vise oss hvordan dette kan brukes i arbeidet med ny næringsplan. Det betyr at det vil bli presentert en del statistikk i starten, men det er viktig for å forstå modellen. Men det aller viktigste er hvordan vi sjøl nytter denne kunnskapen i arbeidet med næringsplanen. Det er ikke teorien som er viktigst, men hvordan vi kan nytte den i arbeidet med å skape økt attraktivitet. 

Påmelding

Samlingen, som er åpen for alle, kan du melde deg på ved å sende en epost til gro.svarstad@trysil.kommune.no eller ring 62 45 77 00 innen 19. september 2014. Program og mer informasjon finner du til høyre.
 
Velkommen!

 

Sist oppdatert: 20.03.2015 08:59:20