Hvem vil drive Post i butikk i Trysil sentrum?

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 18.08.2017 12:52:42
Trysil Libris

​I dag er Trysil Post i Butikk i Trysil Libris. Blir den fortsatt der, eller velger Posten å plassere Post i Butikk et annet sted i sentrum?

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​Avtaleperioden for Trysil Post i Butikk er snart over. Posten har lyst ut en konkurranse om neste periode.

Første skritt for Posten er å prekvalifisere potensielle leverandører. Interesserte må derfor sende en forespørsel om å få delta i konkurransen innen 6. september kl. 12.

Bare på nett

Forespørselen må sendes på nett til Postens Innkjøpsportal. Se dokumentet til høyre for informasjon om hva forespørselen må inneholde. Spørsmål om konkurransen sendes også til innkjøpsportalen, fristen for det er 23. august. Har du spørsmål om bruk av portalen, må du stille dem på e-post til per.arne.brustad@posten.no.

Kvalifikasjoner

Posten vil blant annet vurdere naturlig markedsområde, avstand til offentlig kommunikasjon, parkeringsmuligheter og andre elementer som kan påvirke tilgjengeligheten.​

- Post i butikk har i dag høy kundetilfredshet. Spesielt trekker kundene fram beliggenhet og åpningstider som sentrale elementer. Aktuelle oppdragstakere må kunne understøtte dette renommeet gjennom sitt generelle driftsopplegg og tilpasninger til behov i Post i Butikk, heter det i konkurransegrunnlaget.

Skritt 2

De som kommer gjennom det første nåløyet og blir prekvalifisert, vil få tilgang til det fullstendige konkurransegrunnlaget som inneholder en utførlig beskrivelse av hva som skal anskaffes, krav til hvordan tilbudet skal struktureres samt informasjon om gjennomføringen av konkurransen.

Framdrift

Posten har lagt denne framdriftsplanen:

• Kunngjøring av konkurranse: 9. august
  • Frist for innlevering av forespørsel om å delta i konkurransen: 6. september
  • Leverandørkvalifikasjon gjennomført: 14. september
  • Utsendelse av konkurransegrunnlag til kvalifiserte søkere: 22. september
  • Tilbudsfrist 1. tilbud: 13. oktober
  • Antatt kontraktstildeling: 15. desember

En av fire

- Denne konkurransen gjelder kun Trysil Post i Butikk, den som ligger på Trysil Libris i dag. De andre Post i Butikk i Trysil kommune er ikke berørt i denne omgang, det vil si Østby, Ljørdalen og Søre Osen, sier May Eidem Olsen, distriktssjef Post i Butikk.

Sist oppdatert: 15.12.2017 00:53:19