Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Nytt studieår på Campus Trysil

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 31.08.2016 10:26:25
Marit Pedersen Busk, Silje Grønkilen, Gry Østmo Rømoen, Gina Solberg og Thomas Langnes

​Marit Pedersen Busk, Silje Grønkilen, Gry Østmo Rømoen, Gina Solberg og Thomas Langnes gleder seg til å ta fatt på studiene.

Foto: Line Menes, Trysil kommune

 

Rundt 20 studenter er nå i gang med ulike høgskolestudier på Campus Trysil.

​Studieåret på Campus Trysil er i gang, og på oppstartsseminaret ble alle nye studenter ønsket velkommen - og ikke minst ble studentene selv bedre kjent med hverandre.

Studiestart

Studentene Marit Pedersen Busk, Silje Grønkilen, Gry Østmo Rømoen, Gina Solberg og Thomas Langnes hadde studiestart i forrige uke. På oppstartsseminaret ble det gitt informasjon om fag og studier, hvordan det er å være student på samlingsbaserte nettstudier og hvilke muligheter som finnes etter endt studie.

Campus Trysil

Campus Trysil tilrettelegger for å kombinere studier og jobb. Muligheten for å studere lokalt blir stadig mer og mer populær. Flest studenter er studenter på Høgskolen i Hedmark som tilbyr organisasjons- og økonomifag.

Lærerstudent

- Dette semesteret har vi også en student som følger lærerskoleutdanningen fra Telemark og som er bosatt i Trysil, forteller næringskonsulent Line Menes som er studiekontakt på Campus Trysil. Line forteller også at de tidligere har hatt studenter som har tatt pedagogiske fag på Høgskolen i Nesna.

Hvordan bli student

- For å få mulighet til å studere lokalt her i Trysil, må du i søke på de høgskolene som tilbyr samlingsbaserte nettstudier og innen de tidsfristene som er i samordna opptak. Det finnes enkelte andre fag, emner som kan ha andre frister og oppstartdatoer enn de tradisjonelle studiene, sier Line. Les mer om studier, frister med mer på lenka til høyre.

Lykke til med studiene!

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 31.08.2016 11:24:46