Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Bevillingsperioden 2020-2024

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 16.03.2020 10:25:00
Kelner

​Fristen for å søke om nye skjenke- og salgsbevillinger var 17. april. Samme frist gjaldt også fornyelse av bevillinger når det ikke er noen vesentlige endringer.

​- I henhold til alkohollovens § 1-6 kan bevillinger for skjenking av alkoholholdig drikk gis for perioder inntil 4 år med opphør senest 30. september året etter at etter nytt kommunestyre tiltrer. Dette betyr at bevillingen utløper 30. september 2020, opplyser næringskonsulent Line Menes.

Søke eller fornye?

For å kunne skjenke alkoholholdig drikk i neste periode må det. Bevilling som er gitt det siste året, kan fornyes uten å måtte sende inn ny søknad. Det forutsettes at det ikke har vært endringer i eiere, daglig leder eller styrer, eller at det er tildelt prikker i henhold til alkoholforskriftens § 10-3, eller andre merknader for brudd på alkoholloven.

Søknad - frist 

Har det vært endringer som nevnt over, må ny søknad leveres komplett med vedlegg (firmaattest, skatteattest, tegning av lokale inne og ute). Vennligst benytt elektronisk søknadsskjema som du finner til høyre her. Frist for å levere søknad var fredag 17. april 2020.

Bekreftelse - frist

Er det ingen vesentlige endringer, slik at det ikke er behov for å sende inn ny søknad om bevilling, må dette bekreftes med å sende e-post til postmottak@trysil.kommune.no. Fristen for å dokumentere at det ikke er endringer eller andre forhold å ta hensyn til, var også fredag 17. april 2020.

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte næringskonsulenten vår. Kontaktinformasjon finner du til høyre.

 Kontakt oss

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 22.04.2020 10:10:33