Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Næringsforumsmøte om sykefravær

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 08.11.2017 08:35:17
Deltakere på møte i Trysil næringsforum

​Tone Bjerke fra Nav Arbeidslivssenter i Hedmark holdt et interessant foredrag om sykefravær.

Foto: Bjørn Olsen, Trysil kommune

Vellykket og interessant - slik oppsummerer Bjørn Olsen det andre møtet i Trysil næringsforum.

​Møtet var hos Trysil Byggsystem. Bjørn Olsen, prosjektmedarbeider på næringsavdelingen i Trysil kommune, oppsummerer det slik:

Trysil Byggsystem

Daglig leder Håkan Stengrundet innledet samlingen med å fortelle om bedriften, ikke minst om snuoperasjonen fra konkurs til suksess. I dag har bedriften rundt 50 ansatte og satser stort på lokal arbeidskraft. Bedriften har fokus på at fremtiden har mange spennende fasetter.

Sykefravær

Etter omvisningen i produksjonslokalene ble møtet avsluttet med et foredrag om sykefravær av Tone Bjerke fra Nav Arbeidslivssenter i Hedmark. Fokus var hvordan vi best kan takle sykefravær og ikke minst redusere sykefraværet i bedriftene. Etter diskusjonene å dømme, var dette et tema som interesserte samtlige tilhørere. Vi kunne lett ha brukt mye mer tid enn hva vi hadde til rådighet.

Kunnskapspark

Vi bestemte ikke dato for neste samling, men vi satser på å invitere Hedmark Kunnskapspark for å få en presentasjon av alt det spennende de har av kompetanse som kan komme bedriftene i Trysil til gode. Og kanskje får vi muligheten til å omsette noe av dette i praksis.

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 08.11.2017 09:21:04