Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Nytt næringsforumsmøte 5. februar

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 31.01.2018 18:24:16
Møtedeltakere og foreleser

​På møtet i Trysil næringsforum på Trysil Byggsystem 31. oktober 2017 orienterte seniorrådgiver Tone Kristin Bjerke på NAV Arbeidslivssenter Hedmark om inkluderende arbeidsliv og ga råd og tips som var til nytte for møtedeltakerne.

Foto: Bjørn Olsen, Trysil kommune

​Næringsavdelingen håper på stor oppslutning når de inviterer til nytt møte i Trysil næringsforum mandag 5. februar.

​Hedmark kunnskapspark kommer – kommer du? spør Bjørn Olsen på næringsavdelingen og håper mange takker ja og melder seg på til naeringsforum@trysil.kommune.no i løpet av uka.

På Tepas

Møtet er på Tepas i Mosanden næringspark og begynner kl. 17. Og selv om næringsforumet primært er for industri- og produksjonsbedriftene i Trysil, er det selvsagt rom for alle interesserte, sier Bjørn. Tilbakemeldingene fra tidligere møter er at næringsforumet bidrar til både faglig påfyll og bedre kontakt mellom bedriftene. Trysil kommune oppfordrer derfor flere bedrifter til å bli med på møtene.

Vask og Rens

- Vi starter med at daglig leder Kjetil Svingen forteller om og viser oss Tepas. I tillegg til å lære mer om Tepas-konsernet og deres beste praksis, får vi se hvordan de jobber på Trysil Vask og Rens. De har kapasitet til å vaske åtte tonn daglig og har med de siste investeringene tatt steget fra å være et lite vaskeri til å bli et mellomstort industrielt et, sier Bjørn.

Kunnskapsparken

Hedmark kunnskapspark er et kompetansemiljø som arbeider for å fremme kunnskapsbasert næringsutvikling i Hedmark. Målet deres er å stimulere til økt næringsutvikling, innovasjon og forskning. 

- I kunnskapsparken sitter de på et stort nettverk av alle typer samarbeidspartnere som bedriftene har behov for gjennom et utviklingsløp, fra både offentlig og privat sektor, nasjonalt og internasjonalt. Direktør Frank Larsen vil fortelle hva det kan bety for bedrifter i Trysil, sier Bjørn.

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 06.02.2018 00:54:48