Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Gratis miniseminarer for næringslivet

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 24.08.2018 14:44:59
Illustrasjon på bedriftsvekst

​Fire kvelder i høst kjører næringsavdelingen gratis miniseminarer for næringslivet. Temaene er viktige og allmenngyldige for de fleste bedrifter. Møt opp!

​Trysil kommune inviterer små og mellomstore bedrifter til fire miniseminarer i høst.

​Enten du er nyetablert, har drevet på noen år, eller kanskje ikke helt har kommet i gang, er du velkommen på miniseminarene som vi holder i kommunestyresalen i rådhuset i høst.

Fire kvelder

Seminarene varer i to timer - kl. 18-20. De har følgende temaer:

  • Torsdag 30. august: Kundeorientert utvikling
  • Torsdag 27. september: Presentasjon av innovasjoner
  • Torsdag 25. oktober: Investorsøk
  • Torsdag 29. november: Markedsføringskommunikasjon

- Vi anbefaler folk å få med seg alle, men de kan selvsagt velge å bare gå på dem med temaer de føler de trenger påfyll i, sier Bjørn Olsen på kommunens næringsavdeling.

Uformelt

Han understreker at dette er uformelle kvelder der alle er velkomne, og de satser på god stemning og mulighet for diskusjoner. Kan hende kan man knytte verdifulle kontakter her også. Servering er i alle fall garantert. Påmelding er ikke nødvendig, bare møt opp.

Stort behov

Næringssjef Gro Svarstad håper mange benytter muligheten til å øke kompetansen sin på disse områdene.

- På møter og når vi har hatt folk inne på veiledning, har vi erfart at mange trenger mer kunnskap om hvordan sette kunden i fokus og hvordan kommunisere med markedet for å få størst mulig salg. Eksterne investorer har vært vanskelig å få tak i i Hedmark. De har helst investert i fast eiendom. Men det er i ferd med å endre seg, og det er viktig for bedrifter å vite hvordan de skal nå fram til investorene og hvilke miljøer de bør oppsøke, nevner hun som eksempler på hva bedriftene kan få ut av disse seminarene.

Møteserie

Det er folk fra Hedmark Kunnskapspark som holder miniseminarene. På dagtid disse datoene er de å treffe i Trysil rådhus for de som ønsker faglig veiledning av noe slag, hvordan få mest mulig ut av virkemidlene som fins.

- Ønsker du et møte, ta kontakt med næringsavdelingen og book tid. Vi hjelper deg også med nødvendige forberedelser til møtet, sier Bjørn Olsen. Mer info om dette finner du til høyre.

Men miniseminarene er altså åpne også for de som ikke ønsker egne møter med disse to institusjonene.

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 30.11.2018 00:53:37