Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Tre møtedager med Innovasjon Norge og Klosser Innovasjon høsten 2019

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 02.09.2019 14:05:37
Logoene til Klosser Innovasjon og Innovasjon Norge

Klosser Innovasjon og Innovasjon Norge stilte ekspertise til gratis disposisjon for gründere og næringsdrivende i Trysil og Engerdal tre dager høsten 2019.

​Også høsten 2019 kunne gründere og næringsdrivende i Trysil og Engerdal nyte godt av ekspertisen til Innovasjon Norge og Klosser Innovasjon.

​Trysil kommunes næringsavdeling avtalte tre møtedager med dem og ba bedrifter som ønsket å booke tid, om å ta kontakt i god tid.

Uvurderlig hjelp

​- Vi har kjørt dette prosjektet rettet mot næringslivet i et drøyt år nå. Og det synes å gi resultater, sier en fornøyd næringskonsulent Bjørn Olsen. Mange trysilbedrifter har siden oppstarten fått direkte relasjoner med de regionale og sentrale aktørene og fått uvurderlig hjelp på vegen videre.

- Dette er et konsept vi virkelig tror på, sier han.

Møtedatoene

De dagene de kunne booke tid med Klosser Innovasjon og/eller Innovasjon Norge denne høsten, var:

  • onsdag 11. september
  • onsdag 2. oktober
  • torsdag 21. november

Ta kontakt

- Møtene varte cirka halvannen time, så det er begrenset hvor mange vi klarte å gjennomføre hver gang. De som ønsket et møte med en eller begge, eller hadde noen spørsmål rundt dette, kunne kontakte meg eller næringssjef Gro Svarstad, sier Bjørn.

Miniseminarer

- Vi arrangerte også miniseminarer på kveldstid på disse datoene. Hensikten var å gi gründere, næringsdrivende eller bare kunnskapstørste, en innføring i emner som vi mener er svært relevante. Disse seminarene var åpne for alle, også for de som ikke hadde egne møter med Innovasjon Norge eller Klosser Innovasjon, sier Bjørn.

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 25.11.2019 08:19:16