Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Tre møtedager med Innovasjon Norge og Klosser Innovasjon i høst

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 02.09.2019 14:05:37
Logoene til Klosser Innovasjon og Innovasjon Norge

Klosser Innovasjon og Innovasjon Norge stiller ekspertise til gratis disposisjon for gründere og næringsdrivende i Trysil og Engerdal tre dager i høst.

​Også i høst kan gründere og næringsdrivende i Trysil og Engerdal nyte godt av ekspertisen til Innovasjon Norge og Klosser Innovasjon.

​Trysil kommunes næringsavdeling har avtalt tre møtedager med dem og ber bedrifter som ønsker å booke tid, om å ta kontakt i god tid.

Uvurderlig hjelp

​- Vi har kjørt dette prosjektet rettet mot næringslivet i et drøyt år nå. Og det synes å gi resultater, sier en fornøyd næringskonsulent Bjørn Olsen. Mange trysilbedrifter har siden oppstarten fått direkte relasjoner med de regionale og sentrale aktørene og fått uvurderlig hjelp på vegen videre.

- Dette er et konsept vi virkelig tror på, sier han.

Møtedatoene

De dagene du kan booke tid med Klosser Innovasjon og/eller Innovasjon Norge i høst, er:

  • onsdag 11. september
  • onsdag 2. oktober
  • torsdag 21. november

Ta kontakt

- Møtene varer cirka halvannen time, så det er begrenset hvor mange vi klarer å gjennomføre hver gang. Så ønsker du et møte med en eller begge, eller har du noen spørsmål rundt dette, ta kontakt med meg eller næringssjef Gro Svarstad, sier Bjørn.

Kontaktinfo finner du under Kontakt oss.

Miniseminarer

- Vi vil også i høst arrangere miniseminarer på kveldstid på disse datoene. Hensikten er å gi deg som er gründer, næringsdrivende eller bare kunnskapstørst, en innføring i emner som vi mener er svært relevante. Disse seminarene er åpne for alle, også for de som ikke har egne møter med Innovasjon Norge eller Klosser Innovasjon, sier Bjørn.

Markedsføringsbudsjett

Miniseminaret onsdag 11. september har fått tittelen De fleste bedrifter har begrenset markedsføringsbudsjett. Da gjelder det å bruke tiden og pengene smart!

- Kristian Bakke Haugen fra Klosser Innovasjon vil gi 26 praktiske tips til hvordan man kan tenke smart og kreativt for å få større kraft i markedsføringen av sin bedrift, både i og utenfor sosiale medier. Han er utdannet i og har lang erfaring innen markedsføring, og han har selv vært gründer, sier Bjørn.

Seminaret er gratis, begynner i kommunestyresalen i Trysil rådhus kl. 18 og varer cirka en time.  

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 02.09.2019 15:15:41